PlayStation 4’e özel Nioh’tan yeni ekran görüntüleri paylaşıldı

Nioh için birbirinden etkileyici bir düzine ekran görüntüsü yayınlandı.

Team Ninja‘nın geliştirdiği, Koei Tecmo‘nun Japonya’da, Sony‘nin ise dünya genelinde yayıncılığını üstlendiği aksiyon-RPG Nioh için yeni görseller ortaya çıktı.

Dünyaca ünlü NeoGAF forumunda oyuna ait yeni ekran görüntüleri yayınlandı.

PlayStation 4’e özel olan Nioh, 8 Şubat 2017’de çıkış yapacak.

Nioh, PlayStation sayfasında şöyle tanımlanıyor:

Kadim iblisler; feodal topraklar

Kılıcınızı alın ve savaşçı devletlerin ve karanlık, kötü niyetli güçlerin Japonya’yı harabeye çevirdiği ve kana buladığı Sengoku dönemine seyahat edin ve ustasız kalmış samuray William olarak diyarlar boyunca şiddet dolu bir yolda ilerleyin.

Yumruk yumruğa vahşi savaşlar yapın, kılıçları, baltaları, mızrakları ve hatta savaş çekiçlerini hem insan hem de iblis düşmanlara karşı kullanın. Şiddetli çarpışmalardan sağ çıkın ve hatalarınızdan ders alın: Her ölüm sizi yeniden diriltir ve her diriltmede düşmanlarınızı alt etmek için daha iyi bir çözüme sahip olursunuz.

Ninja Gaiden ve Dark Souls serilerinden ilham alınarak yapılmış olan Nioh sizi gerçek bir samurayın direncini görmeniz için davet ediyor: En ölümcül düşmanların bile üstesinden gelmek için yeteneklerinizi ve sabrınızı, ölümün soğuk pençesindeyken bile sarsılmaz cesaretinizi gösterin.

Önceki İçerikResident Evil 7 için yeni bir fragman yayınlandı!
Sonraki İçerikDiRT Showdown bedava dağıtılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz