Phantomers’ta Yeni Güncelleme: Blue Storm ve Scan Grenade!

Yeni nesil MMOFPS oyun Phantomers'ta güncellemeler durmaksızın devam ediyor!

Bir süredir Açık Beta olarak oyunculara hizmet vermeye devam eden ve bu süre zarfında sosyal medya üzerinden oyuncu isteklerini toplayarak oyunun gidişatına yön veren MMOFPS oyun Phantomers, bugün iki yeni içerikle daha karşımıza çıktı.

Hafta başında duyurulan yeni içeriklerden biri, TDM ve BOT modlarında oynanabilen yeni harita Blue Storm, bir diğeri ise taktiksel anlamda oyuna büyük renk katacak olan Scan Grenade oldu. Kullanıldığında, belirli bir menzil içerisindeki tüm rakip oyuncuların yerlerini gösteren bu özel bomba savaşlarda oldukça fazla kullanılacağa benziyor. Bu iki yeni içeriğin yanı sıra, oyundaki doku kalitesini dengeleyerek performans artışı sağlayan SSAO grafik ayar seçeneği de Phantomers’a eklendi. Bu seçenek sayesinde düşük sisteme sahip oyuncuların oyundan daha çok performans almaları sağlanacak.

Son dönemde oyuna gelen Dereceli Lig Sistemi ve ünlü yönetmen Ezel Akay‘ın ve oyuncu Selen Seyven‘in sesiyle oyuna eklenen yeni Türkçe seslendirmeler, Phantomers’ı FPS oyun piyasasının önemli bir parçası haline getirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta duyurulan yeni Silah Ağacı Sistemi ve Yeni Karakter Seviyeleri’nin de önümüzdeki hafta oyuna ekleneceğini hatırlatmış olalım.

Oyunla ilgili gelecekte gerçekleşecek olan tüm gelişmeleri, oyunun resmi sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Resmi Facebook Sayfası

Resmi Twitter Hesabı

Resmi Instagram Hesabı

Önceki İçerikLeague Of Legends 2017 Sezon Güncellemeleri
Sonraki İçerikRed Dead Redemption 2 duyuruldu, ilk fragmanı yayınlandı!
Oyun sektörü çalışanı, astronot görünümlü su kayağı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz