PES 2016’nın ücretsiz sürümü onaylandı, çıkış tarihi verildi

PlayStation 3 ve PlayStation 4 konsolları için duyurulan PES 2016'nın ücretsiz versiyonu için çıkış tarihi de açıklandı.

Geçtiğimiz hafta Avustralya Sınıflandırma Platformu tarafından listelenen PES 2016’nın ücretsiz sürümü, Konami tarafından resmi olarak doğrulandı.

Konami tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, PS3 ve PS4 için piyasaya sürülecek olan PES 2016’nın ücretsiz sürümü, 8 Aralık‘ta çıkış yapacak.

Henüz Xbox konsolları için açıklanmayan PES 2016 ücretsiz versiyonu hakkında ilk detaylar da paylaşıldı. Konami’nin verdiği bilgilere göre, PES 2016 ücretsiz sürümü “giriş seviyesinde” olacak ve 8 Aralık’ta PlayStation 3 ile PlayStation 4 için piyasaya sürülecek.

7 takımın yer alacağı ücretsiz sürümde, Bayern Munich, Juventus, AS Roma, Brezilya ve Fransa‘nın dışında henüz adı açıklanmayan iki takım daha yer alacak. Klasik maç modu dışında Antreman modu ve myClub desteğinin de yer aldığı PES 2016 ücretsiz sürümünde, çevrimiçi ve çevrimdışı olarak maç yapılabilecek. Konami ayrıca, PES 2016 ücretsiz sürümünün yeni oynanış özellikleri ve içerikler açısından tüm PES 2016 sezonu boyunca güncelleneceğini de belirtti.

Pro Evolution Soccer 2016, ilk olarak 15 Eylül’de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapmıştı.

Önceki İçerikNeed for Speed Tarihi – Bölüm 4: Yine Mi Aynasızlar
Sonraki İçerikFallout Tarihi ve Dünyası Bölüm 7: Enclave ve Brotherhood Savaşı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz