Nioh 2’den ilk oynanış videosu geldi, kapalı alfa testi çok yakında başlıyor

Sadece PS4'e özel olan test süreci için ilk davetiye kodları gönderilmeye başlandı.

Nioh 2 oynanış videosu ve kapalı alfa testi

Geçen seneki E3’te duyurulan ve uzun süredir hakkında yeni bir gelişme paylaşılmayan Nioh 2‘den ilk oynanış videosu nihayet yayınlandı. Ayrıca PS4‘e özel kapalı alfa testi duyuruldu.

Bu yılın Şubat ayında geliştirici stüdyo Team Ninja, oyunun hala yapım aşamasında olduğunu belirtmiş ancak o zamandan bu yana derin bir sessizliğe gömülmüştü. Bugün ise Nioh 2 için ilk oynanış görüntüleri paylaşıldı. Video oyundaki çeşitli karakter tasarımlarını, birbirinden farklı kılıçları ve dövüş tarzlarını ön plana çıkarıyor. Zira ilk oyunun aksine bu sefer herkes kendi karakterini oluşturabilecek.

Nioh inceleme

Öte yandan, Team Ninja bu video ile birlikte bir de kapalı alfa testi duyurusu yaptı. Buna göre, PlayStation 4’e özel olarak 24 Mayıs ila 2 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu test sürecine sadece davetli olanlar katılabilecek. İlk davetiye kodları ise şimdiden gönderilmeye başlandı, bu nedenle e-postalarınızı kontrol etmeyi unutmayın.

Souls-like yapısı ile dikkat çeken ancak ondan ayrılan pek çok yönüyle de öne çıkan Nioh 2, şimdilik sadece PlayStation 4 için duyuruldu ancak ilk oyunda olduğu gibi PC’ye gelme ihtimali oldukça yüksek. Henüz resmi bir çıkış tarihi ise yok.

 

Önceki İçerikFortnite’ta John Wick İçin Av Başladı
Sonraki İçerikDiablo ile ses desibel sınırının ötesine taşınacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz