Mutlaka Oynamanız Gereken Çiftçi Oyunları

Tohum ekmek, hayvan yetiştirmek, toprağı işleyerek hem eğlenceli, hem de verimli bir hayat geçirmek… Bunlar kulağa keyifli gelen şeyler. Özellikle de hepsini hiçbir zahmete katlanmadan, evinizdeki en rahat koltukta, elinizde telefonunuz ile yapabiliyorsanız! Bu yüzdendir ki çiftlik temalı oyunlar yıllardır popülerliklerinden bir şey kaybetmedikleri gibi, git gide daha da fazla kişi tarafından oynanır oldu.

Biz de sizin için, oynamadan geçmemeniz gerektiğini düşündüğümüz çiftçi oyunlarını derledik. İşte mutlaka oynamanız gereken 5 çiftçi oyunu:

 

1Aslan Max’ın Fabrikası

Aslan Max, dondurma dendiği zaman hepimizin aklına gelen ilk isimlerden bir tanesi. Aslan Max’ın Fabrikası da, dondurma üretme ve çiftçilik uygulamalarını birleştiren, son derece keyifli bir oyun.

Meyve ve süt gibi gerekli malzemeleri üretip, bu malzemeleri kullanarak dondurma yapabileceğiniz ve dünyayı dondurmasız kalmaktan kurtaracağınız Aslan Max’ın Fabrikası, başta çiftçi oyunlarına ilgi duyanlar olmak üzere herkesin denemesi gereken, fenomen olmaya aday bir oyun.

ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.calide.maxdondurmafabrikam&hl=tr

IOS: https://itunes.apple.com/tr/app/aslan-max-n-fabrikas/id1123540684?mt=8

2Farmville 2: Country Escape

Dünyaca ünlü çiftçi oyunu Farmville’nin devamı olan Farmville 2’de; dilediğiniz gibi çiftçilik yapabilir, balık tutabilir ve tabii ki çok sayıda sevimli hayvan yetiştirebilirsiniz. Birçok kişi tarafından serinin en iyi oyunu olarak gösterilen Farmville 2: Country Escape, çiftlikte maceradan maceraya koşabileceğiniz, arkadaşlarınız ile de oldukça keyifli saatler geçirebileceğiniz bir çiftçi oyunu.

 

3Farm Town

Çiftçi oyunlarına ilgi duyanların daha önce en azından bir kez adını duymuş olduğunu tahmin ettiğimiz Farm Town, Farmville ile birlikte Facebook’taki en popüler çiftçi oyunlarından bir tanesi. Farm Town ile sadece çiftçilik ve balıkçılık yapmakla kalmayıp, aynı zamanda fabrikalar, restoranlar ve çeşitli dükkanlar açarak başarılı bir iş adamı olma şansını da yakalayabilirsiniz!

 

4Hay Day

Milyonlarca kez indirilen ve dünya çapında önemli bir hayran kitlesi olan Hay Day, oyunculara birbirinden eğlenceli birçok çiftlik aktivitesinin yanı sıra, kendi kasabalarını yapmaları ve ziyaretçi kabul etmeleri imkanı da sunuyor. Yağmur yağmasa da ekinlerin hiç ölmediği Hay Day’de hem çiftçilik hem hayvancılık yapıp, hem de arkadaşlarınız/komşularınızla eğlenceli zaman geçirebilirsiniz!

 

5Farm City

Şirin grafikleri ve kolay oynanışı ile, mobil oyuncuları arasında gide daha popüler hale gelen çiftçi oyunlarından bir tanesi. Eğer çiftçi oyunlarına giriş yapmayı düşünüyorsanız, ya da farklı bir oyun deneyimi yaşayabileceğiniz ilginç ve yeni bir çiftlik oyunu arıyorsanız, Farm City önünüzdeki en eğlenceli seçeneklerden bir tanesi olarak sizi bekliyor!

 

Önceki İçerikSadece Oyun Oynayarak Para Kazanmak Mümkün Mü?
Sonraki İçerikHearthstone’un yeni güncellemesi yayınlandı; ücretsiz yeni bir karakter geldi!
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz