Mirror’s Edge Catalyst Doğrulandı!

E3 2015’e çok az bir zaman kalmışken, yeni Mirror’s Edge oyunu Mirror’s Edge Catalyst ortaya çıktı.

Mirror’s Edge serisi için yeni bir oyun geleceği ve bunun Mirror’s Edge 2 adında olacağı biliniyordu. Ancak serinin ikinci oyunu için herhangi bir isim belirtilmemişti.

Dün (8 Haziran) yeni bir gelişme yaşandı. EA, Mirror’s Edge Catalyst adında yeni bir marka tescilledi ve aynı isimle bir web sitesi adı da tescilledi. Fakat bu isim resmen doğrulanmamıştı.

Daha sonra Mirror’s Edge’in resmi Twitter hesabından atılan tweet ile “Catalyst” adının yer aldığı bir görsel paylaşıldı ve Mirror’s Edge 2’nin “Catalyst” adıyla çıkış yapabileceği doğrulanmış oldu. Yeni Mirror’s Edge oyunun yani muhtemelen Mirror’s Edge Catalyst’in E3 2015’de tanıtılması bekleniyor.

Haziran 2013‘de ise Mirror’s Edge’in  devam oyunu geleceği, geliştirici şirketin ise DICE olduğu doğrulanmıştı. Halihazırda yeni Mirror’s Edge oyunu Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için geliştirilmekte. Ayrıca çıkış tarihi olarak ise 2016’nın başları işaret ediliyor.

EA’nın E3 2015 konferansı 15 Haziran’da gerçekleşecek. Ek olarak, bu yılın diğer EA oyunları olan Star Wars: Battlefront ve yeni Need for Speed oyunu da bu etkinlikte oyunseverler ile buluşacak. Son olarak yeni Mirror’s Edge oyunu ile yeni Mass Effect oyununun da burada tanıtılması bekleniyor.

Önceki İçerikArmikrog Steam Platformuna Geldi
Sonraki İçerikE3 2015’de Gösterilecek Oyunlar Listesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz