Minecraft’tan Steve ve Alex, Super Smash Bros. Ultimate’a geliyor

Çıkış tarihi ve diğer ayrıntılar 3 Ekim'de paylaşılacak.

Minecraft oyunundan Steve ve Alex, Nintendo Switch için Super Smash Bros. Ultimate’e gelen bir sonraki oynanabilir dövüşçüler oldu. Yayınlanan tanıtım fragmanının ardından oyunun yönetmeni Masahiro Sakurai’den kısa bir mesaj geldi.

Basın bülteninde yer alan detaylara göre, Steve ve Alex, Minecraft serisinden yeni bir sahne ve yedi müzik parçası da içeren Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2‘deki ikinci Challenger Pack’in bir parçası olacak.

Ayrıca yönetmeni Sakurai tarafından Steve ve Alex hakkında, çıkış tarihleri de dahil olmak üzere daha fazla ayrıntı paylaşacağı video 3 Ekim Cumartesi saat 17:30’da yayınlanacak.

Steve ve Alex, Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 satın alan veya Challenger Pack 7‘yi Nintendo eShop için ayrı olarak satın alan oyunculara açık olacak. Fighters Pass Vol 2’yi satın alan oyuncular, Steve ve Alex’in yanı sıra ARMS’dan daha önce piyasaya sürülen avcı Min Min ve piyasaya sürüldüklerinde henüz duyurulmayacak dört Challenger Pack’e erişebilecekler. Her pakette bir dövüşçü, bir sahne ve birden fazla müzik parçası bulunuyor.

Önceki İçerikXbox Series X|S Türkiye’de ön siparişe açıldı, fiyatı belli oldu [GÜNCELLEME]
Sonraki İçerikCrash Bandicoot 4 inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz