Minecraft: Windows 10 Edition Duyuruldu!

Microsoft tarafından duyurulan Minecraft: Windows 10 Edition’ın betası çok yakında başlayacak.

İlk olarak Mojang tarafından piyasaya sürülen açık dünya hayatta kalma oyunu Minecraft, daha sonra Microsoft tarafından satın alınmıştı. Şimdi ise Microsoft, Minecraft: Windows 10 Edition‘ı duyurdu.

Oyunun Windows 10 sürümü mevcut oyunun yerine geçmeyecek. Windows 10’daki oyunlar için sunulan avantajlardan ve teknolojilerden yararlanarak Windows 10 kullanıcılarına sunulacak olan Minecraft: Windows 10 Edition, normal Minecraft gibi ilk olarak beta ile karşımıza çıkacak. 29 Temmuz itibari ile oyunun deneme fırsatımız olacak.

Minecraft’ın PC sürümüne sahip oyuncular Windows 10 Edition’a ücretsiz olarak erişebilecek, yeni oyuncular ise 10 dolar karşılığında Windows 10 sürümünü elde edebilecek.

Minecraft: Windows 10 Edition: Windows 10 işletim sistemli PC ve tabletlerde çalışacak. Kontrol olarak ise dokunmatik ekran, fare ve klavye arasından istenilen bir seçim yapılabilecek.

Yerel sunucular ile çoklu oyuncu desteği sunacak olan Minecraft: Windows 10 Edition’ı Xbox Live arkadaşlarınız ile oynayabileceksiniz. GameDVR ile de videolarınızı kaydedip paylaşabileceksiniz.

Microsoft ayrıca, normal Minecraft sürümündeki özelliklerin ve yeniliklerin Windows 10 sürümüne güncellemeler ile eklenebileceğini belirtti. Mojang zamanında Minecraft, PC ve Mac’de 20 milyondan fazla satış yapmıştı.

Önceki İçerikPredator, Mortal Kombat X’e Önümüzdeki Hafta Geliyor
Sonraki İçerikLoL Şampiyonluk Ligi’ndeki Olaylı Maç Ertelendi!

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz