Minecraft ‘ın konsol sürümlerinde çok fazla hata var

4J Studios, Minecraft’ın yeni nesil konsol ve PS Vita sürümlerinde hala çok fazla hatanın olduğunu açıkladı.

Geliştirici şirket 4J Studios, Minecraft‘ın PlayStation 4, Xbox One ve PlayStation Vita sürümlerinde hala çok fazla hata olduğunu ve bunları çözmeye devam ettiklerini belirtti.Bu yüzden bu platformlar için tam bir çıkış tarihi vermenin henüz mümkün olmayacağını söyledi.

Resmi Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunana şirket, 3 platform için de çalışmaların sürdüğünü ve oyunun test ekibinin eline geçtiğinde haber vereceklerini de bildirdi.

 

 

Oyunun PlayStation 4, Xbox One ve PlayStation Vita sürümlerinin Ağustos ayı içerisine piyasaya çıkması bekleniyor.Eğer PlayStation 3 ve Xbox 360 platformlarında Minecraft sahibi iseniz 5 dolar karşılığında oyunuzu PlayStation 4 veya Xbox One platformları için Minecraft sahibi olabileceksiniz.Ayrıca tüm kayıtlarınızı da aktarabileceksiniz.PS Vita versiyonu ise Ağustos ayında özel olarak Minecraft PS3+Vita şeklinde 20 dolara satışa çıkacak.

Minecraft, açık dünya bir oyun olup 2011 yılında PC platformu için çıkış yaptığından bu yana inanılmaz bir başarı gösterdi.Ayrıca oyun tüm platformlarda toplamda 54 milyon kopya sattı ve oyunun Wii U ve 3DS gibi Nintendo platformlarına bir gün çıkış yapması mümkün olabilir.

Önceki İçerikKarşınızda Life is Strange !
Sonraki İçerikDead Island 2 Oynanış Videosu Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz