Middle-earth: Shadow of War resmen duyuruldu, ilk fragmanı yayınlandı!

Orta Çağ'a geri dönüyoruz!

İlk önce listelenerek sızdırılan Middle-earth: Shadow of Mordor‘un devam oyunu Shadow of War, yayınlanan sinematik fragman ile resmen duyuruldu.

Perakende sitesi Target’ta listelenen Shadow of War‘un PlayStation 4 ve Xbox One için bu Ağustos’ta çıkacağı belirtilmişti. Ancak, Warner Bros. tarafından yapılan resmi duyuruya göre Middle-earth: Shadow of War, 22 Ağutos’ta Xbox One, Project Scorpio, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro ve PC için çıkış yapacak. Oyun ayrıca Xbox Play Anywhere özelliğine sahip olacak.

Middle-earth: Shadow of War için yayınlanan sinematik duyuru fragmanı:

Yine yapılan listelemede, oyunun Standart ve Gold Edition olmak üzere iki farklı versiyonu olacağı bilgisi yer alıyordu. Ancak resmi bilgilere göre, Shadow of War Standard, Silver, Gold ve Mithril adlı dört farklı şekilde piyasaya sürülecek. Henüz bu farklı sürümlere ait fiyatlar açıklanmasa da paketlerin içeriği belli oldu.

SILVER EDITION’da toplam değerleri 90 dolar olan Slaughter Tribe Nemesis Genişleme Paketi , Outlaw Tribe Nemesis Genişleme Paketi ve bir adet Silver War Chest yer alıyor. Nemesis içerik paketleri beraberinde yeni bir Orc Kabilesi ile birlikte yeni düşmanları, yeni görevleri, yeni becerileri, yeni silahları ve bir adet Mythic Gear Set’i getiriyor.

GOLD EDITION’da ise, Silver versiyondaki içeriklere ek olarak, The Blade of Galadriel Hikaye Genişleme Paketi, The Desolation of Mordor Hikaye Genişleme Paketi ve Silver Gold War Chest yerine Gold War Chest içeriyor. Bunların tamamının değeri ise 125 dolar. Hikaye tabanlı genişleme paketleri, yeni hikaye içeriklerinin yanı sıra yeni oynanabilir karakterler, beceriler, yan görevler, yeni düşmanlar gibi birçok şeyi barındırıyor.

Son olarak, MITHRIL EDITION’da Silver ve Gold versiyonda yer alan içerikler dışında 15-inch boyutunda sınırlı sayıdaki Tar-Goroth Balrog vs. Carnan Drake figüranı, özel litografi koleksiyonu, Ring of Power’lı manyetik bir kasa, özel çelik kasa, resmi oyun müzikleri, oyunun haritası, oyundaki kabilelere ait çıkartma paketleri ve silver ile gold editionda yer alan War Chest’lerin tamamı bulunuyor. Bunların tümü 350 dolar değerinde.

Önceki İçerikBattlegrounds: Açlık Oyunları mı? Hayır! “Hayatta Kalma Oyunları”
Sonraki İçerikTüm Zamanların En İyi 15 Dövüş Oyunu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz