Microsoft’tan bir ay içinde ikinci marka tescili: Roboraid

Aralık ayında "Fragments" ismini tescilleyen Microsoft, geçtiğimiz günlerde de "Roboraid" adını oyun kategorisinde tescil ettirdi.

Aralık ayında “Fragments” ismini tescilleyen Microsoft, geçtiğimiz günlerde de “Roboraid” adını oyun kategorisinde tescil ettirdi.

Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Marka Ofisi‘nin resmi internet sitesine göre, 15 Aralık’ta Fragments adını oyun kategorisinde tescil ettiren Microsoft, 11 Ocak 2016 tarihinde ise “Roboraid” adının aynı şekilde oyun kategorisinde tüm haklarını üzerine aldı.

9. kategori olan “oyun yazılımı” altında tescillenen iki markanın da şu ana kadar resmi bir açıklaması yapılmadı. Microsoft’un yeni bir oyun üzerinde çalışabileceği ihtimali ikinci tescil işleminden sonra her ne kadar güçlenmiş olsa da resmi bir açıklama olmadan tüm söylenenler birer iddia olarak ortada kalacak. Ancak önümüzde E3 2016 gibi büyük bir oyun fuarı varken, Microsoft’un bu tür hamleler yapması apaçık yeni bir oyun hazırlığı yaptığını gözler önüne seriyor.

Son olarak, Sony de Ocak ayının başlarında “Days Gone” adını aynı şekilde oyun yazılım markası olarak tescil ettirmişti.

Önceki İçerikThe Division’ın çoklu oyuncu betası için sonunda tarih verildi
Sonraki İçerikRise of the Tomb Raider’ın yönetmeni Crystal Dynamics’ten ayrıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz