The Division’ın çoklu oyuncu betası için sonunda tarih verildi

Merakla beklenen The Division'ın çoklu oyuncu modu için planlanan beta testi için resmi tarih açıklandı.

Merakla beklenen The Division‘ın çoklu oyuncu modu için planlanan beta testi için resmi tarih açıklandı.

Fransız oyun geliştiricisi ve yayıncısı Ubisoft‘un yıllardır beklenen ve birçok kez ertelenen yapımı Tom Clancy’s The Division için çoklu oyuncu betasına ait başlangıç tarihi sonunda belli oldu.

Ubisoft’un resmi blog sitesi üzerinden yaptığı bilgilendirmeye göre, The Division’ın çoklu oyuncu betası bu ayın sonlarında başlayacak. İlk olarak Xbox One için başlayacak olan The Division’ın çoklu oyuncu betası Microsoft’un bu konsolu için 28 Ocak tarihinde oynanabilir olacak. Bir gün sonra yani 29 Ocak‘ta ise PC ve PlayStation 4 üzerinden de The Division’ın çoklu oyuncu beta testine katılım sağlanabilecek.

31 Ocak tarihinde tüm platformlar için sona erecek olan The Division’ın çoklu oyuncu betası için katılımlar, yapılan başvurular üzerinden sağlanacak. Ayrıca, oyunu ön sipariş edenler bu beta sürecine katılım garantisi kazanacak.

Ubisoft’un belirttiğine göre, Ocak ayı sonundaki beta testi boyunca, “oyunun hikayesinin erken aşamasına dair görevler” yer alacak ve PvP bölgeleri olan Dark Zone isimli yerler de oynanabilecek.

Geçtiğimiz Aralık ayında da sadece Xbox One’a özel olarak kısa süreli bir teknik alfa testi düzenlenmişti.

Son olarak, Tom Clancy’s The Division, E3 2013‘de duyurulduktan sonra pek çok kez ertelenmiş ve en son 8 Mart 2016 çıkış tarihini almıştı.

Önceki İçerikThe Witcher 3’ün geliştirme sürecine dair veriler ortaya çıktı
Sonraki İçerikMicrosoft’tan bir ay içinde ikinci marka tescili: Roboraid

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz