MGS V: The Phantom Pain’deki bir hatadan dolayı kayıtlarınız bozulabilir

Konami, bir hatadan dolayı kayıtlı dosyalarınızın bozulabileceği konusunda uyardı.

1 Eylül’de çıkışını gerçekleştiren Metal Gear Solid V: The Phantom Pain‘deki ufak bir hata için yayıncı firma Konami uyarıda bulundu. Oyun kayıt dosyalarına zarar verebilecek düzeydeki bu hata için resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapan Konami, 29 ve 42 numaralı görevleri yaparken Quiet karakterini yardımcı olarak yanınıza alındığında bu hatayla karşılaşma olasılığının olduğunu ve kayıt dosyalarınızın zarar görebileceğini belirtti.

Şimdilik bu görevleri yaparken Quiet karakterini yanınıza almamanızı öneren Konami’den topluluk yöneticisi, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, bu hatanın çözümü üzerinde çalıştıklarını ve en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Çıkışının ilk günlerinden sunucu sıkıntıları yaşanan oyunda, bu sunucu sıkıntıları oyunun Forward Operating Base adlı çoklu oyuncu modunu etkilemekteydi ancak büyük ölçüde bu sorun çözüldü.

Phantom Pain, Konami’nin belirttiğine göre, senaryo modunun dışında çoklu oyuncu moduyla da adından sıkça söz ettirecek. Çünkü oyunun konsol sürümleri için bire bir çoklu oyuncu modu ile Metal Gear Online modunun önümüzdeki aylarda çıkış yapması planlanıyor. Bu çoklu oyuncu modlarının PC için ise Ocak 2016’da çıkış yapması bekleniyor.

Ayrıca oyunun yapımcısı Kojima’nın ise bazı kaynaklardan gelen bilgiye göre, yakın bir zamanda Konami’deki görevinden ayrılması bekleniyor.

Önceki İçerikMGS V: The Phantom Pain’deki Quiet için muhteşem bir cosplay
Sonraki İçerikThe Witcher 3’ün bütçesi açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz