Metro serisinin geliştiricisi 4A Games, ‘duyurulmamış’ yeni projesini askıya aldı!

4A Games'in henüz resmi olarak duyurulmayan yeni "bilim-kurgu" temalı oyunu, iptal edilmiş olabilir mi?

Birkaç ay önce, 4A Games‘in yeni bir oyun üzerinde çalıştığı hakkında bazı bilgiler ortaya çıkmıştı. Metro serisini (Metro 2033, Metro: Last Light ve Metro 2033 ile Metro: Last Light’in Redux sürümleri) geliştiren Ukrayna merkezli 4A Games‘in yeni bir uzay temalı oyun üzerinde çalıştığı bir çalışanın Linkedin profilinde gözükmüştü.

Linkedin profilinde ortaya çıkan yeni uzay temalı oyun
Linkedin profilinde ortaya çıkan yeni uzay temalı oyun

 

Fakat bu yeni uzay temalı projeyi hiç göremeyebiliriz. Geçtiğimiz günlerde güncellenen yine aynı Linkedin profiline göre, bu proje askıya alındı. Bu yeni oyunun iptal edilmiş olma ihtimali de bulunuyor. İşte güncellenen Linkedin profili:

Güncellenen Linkedin profiline göre, 4A Games'in yeni uzay temalı oyunu askıya alındı
Güncellenen Linkedin profiline göre, 4A Games’in yeni uzay temalı oyunu askıya alındı

 

Elimizdeki tek bilgiler 2014 yılında gerçekleştirilen Rusça bir röportajdan… İşte o röportajda geçen ve şirketin yeni projesine ait olan kısıtlı bilgi:

“Üçüncü projemiz her zamankinden daha sır dolu. Sıra dışı tasarımları, yapısı ve fikri ile uzay hakkında fantastik bir shooter deneyimi sunacak. Ne yazık ki, yeni oyun hakkında verebileceğimiz bilgi ise bu kadar. Çünkü dediğim gibi her zamankinden daha gizli bir proje olacak.”

Linkedin profilinde yer alan diğer bir nota göre ise, Metro serisinin yeni bir oyunu yapım aşamasında. Bu oyun hakkında resmi duyurular ve bilgiler çok yakın zamanda açıklanacak. Yine aynı Rus röportaja göre, aynı Metro evreninde geçecek yeni Metro oyunu, “serinin önceki oyunlarına göre radikal değişiklikler” içerecek.

Son olarak, 4A Games, kesin olarak yeni bir Metro oyunu üzerinde çalışıyor ve yakın bir zamanda bu proje resmiyete kavuşacak. Diğer bir gelişme ise, uzay temalı ‘henüz duyurulmamış’ gizli bir proje ancak şimdilik bu oyun askıda.

Gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz. 

Önceki İçerik30 milyondan fazla PlayStation 4 satışı gerçekleşti
Sonraki İçerikRainbow Six Siege Sistem Gereksinimleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz