Mark Ruffalo: Yeni bir bağımsız Hulk filmi ‘asla gelmeyecek’

Hulk karakterini canlandıran Mark Ruffalo'ya göre yeni bir bağımsız Hulk filmi asla olmayacak.

Hulk karakterini canlandıran Mark Ruffalo, ‘yeni bir bağımsız Hulk filminin asla gelmeyeceğini’ açıkladı.

Variety‘e konuşan Ruffalo, Hulk karakterinin haklarının Universal’da olduğunu belirterek Universal’ın yeni bir film çekilmesine izin vermeyeceğini ifade etti.

İLGİLİ HABER – Avengers: Infinity War’un ilk fragmanı gösterildi!

“Bugün sadece şunu açıkça netleştirmek istiyorum: Bağımsız bir yeni Hulk filmi asla gelmeyecek.” diyen Mark Ruffalo, “[Bağımsız bir Hulk filmi için] haklar Universal’da ve bazı nedenlerden dolayı Marvel ile iyi geçinmeyi bilmiyorlar. Ayrıca para kazanmak da istemiyorlar.” şeklinde konuştu.

Bu esnada Ruffalo’nun yanında Don Cheadle da yer alıyordu Mark Ruffalo’nun Hulk karakterini canlandırmak için zaten yaşlı olduğu şeklinde bir şaka yaptı.

İşte o röportajdan ilgili kısım:

Universal, 2003 yılından bu yana bağımsız Hulk filmleri için karakterin haklarını elinde bulunduruyor. Ruffalo, Avengers: Age of Ultron filminde Bruce Banner/Hulk karakteriyle karşımıza çıkmıştı. Ruffalo, bu yılın Kasım ayında vizyona girecek olan Thor: Ragnarok filminde de yer alıyor ve önümüzdeki yıl çıkacak olan Avengers: Infinity War’un ilk filminde Hulk karakterini canlandıracak.

İLGİLİ HABER – Avengers: Infinity War’da kimlerin öleceği ortaya çıkmış olabilir!

Marvel geçmiş yıllarda bazı karakterlerin hakları konusunda çalışmalar yapmış ve Spider-Man’in hakları için Sony ile anlaşma gerçekleştirmişti. Böylece Spider-Man’i Captain America: Civil War filminde görmüş ve bu ay vizyona giren Spider-Man: Homecoming filmi de bu anlaşmanın sayesinde gerçekleşmişti. Marvel’ın benzer bir anlaşmayı Hulk için Universal ile yapıp yapmayacağı şimdilik bilinmiyor.

Önceki İçerikTelltale’s Batman’in devam oyunu ortaya çıktı
Sonraki İçerikTelltale üç yeni oyununu duyurdu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz