Avengers: Infinity War’da kimlerin öleceği ortaya çıkmış olabilir!

BÜYÜK SPOILER!

Bu hafta sonu gerçekleşen Disney D23 Fuarı‘nda Marvel rüzgarı esti. Dün gece Avengers: Infinity War’un ilk fragmanının katılımcılara gösterilmesinin ardından filmi bekleyenlerin heyecanı zirve yaptı.

Filmin fragmanı henüz internete düşmese de fragmandan ve filmden detaylar gelmeye devam ediyor. Öyle ki, Avengers: Infinity War’da Dünya’ya karşı en büyük tehdit olan Thanos’u yenmek için bir araya gelen Avengers ekibinden kimlerin öleceği ortaya çıkmış olabilir.

Marvel Sinematik Evreni’nde Hulk karakteriyle tanıdığımız ünlü aktör Mark Ruffalo, War Machine karakterini canlandıran Don Cheadle ile birlikte Good Morning America adlı internet sitesine röportaj verdi. 

“Şunu söyleyebilirim, diğer tüm Marvel filmlerinde olduğu gibi, Avengers: Infinity War da kahramanlar için hiç de iyi bitmiyor.”

Ruffalo bunu söyledikten sonra kendini tutamayarak daha da ileriye gitti ve şu şekilde konuştu:

“Sıradaki filmi görene kadar bekleyin. Herkes ölüyor!”

Bu esnada, Cheadle araya girerek Ruffalo’ya çok ileri gittiğini söylese de, Ruffalo toparlamaya çalışıyor ve “Herkes değil, hayır. Bu kısmı geri sarabilir miyiz? Başım belada değil mi? Barry bana çok kızacak değil mi?” diyerek Marvel ile arasını açtığını ifade ediyor.

İşte o röportajdan ilgili kısım:

Ruffalo blöf yapıyor olabilir ve birçok kişi dediklerine inanmayacaktır. Ancak bunun doğru olup olmadığını film çıkınca göreceğiz.

Avengers: Infinity War, iki bölümden oluşuyor ve bunlardan ilki 4 Mayıs 2018’de vizyona girecek.

Önceki İçerikAvengers: Infinity War’un ilk fragmanı gösterildi!
Sonraki İçerikTüm Fallout oyunlarını iki saatten kısa sürede bitirdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz