Kojima’dan Yeni Bir Korku Oyunu mu Geliyor?

Hideo Kojima yeni bir oyun için çalışmalara mı başladı?

Bildiğiniz üzere, geçtiğimiz ayın (Nisan) sonlarında P.T.’nin PlayStation Store‘den kaldırılacağı duyurulmuş, daha sonra oyun piyasadan çekilmiş ve Silen Hills‘in oynanabilir teaser’ı olan P.T.’nin kaldırılmasıyla beraber Silent Hills de iptal olmuştu.

Konami ve Hideo Kojima arasında bu yaşananlardan sonra, Konami ağırlığını mobil oyun sektörüne yoğunlaştırmıştı. Bu zamana kadar sessizliğini koruyan Hideo Kojima‘dan yeni bir korku oyunu geliyor olabilir. Çünkü Kojima, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflarla, ünlü Japon yönetmenlerden Shinya Tsukamoto ile buluştuğunu duyurdu.

Tetsuo the Iron Man gibi kült filmlere imza atmış olan Shinya Tsukamoto, Kojima ile buluşunca akıllara “Kojima’dan yeni bir korku oyunu mu geliyor?” sorusu geldi. Diğer bir beklenti ise, iptal edilen Silent Hills’in tekrardan geliştirilmeye başlanması. Ancak bu ihtimal oldukça düşük çünkü projenini isim hakları Konami’de.

Kojima, iptal edilen son projesi P.T.’de de bir yönetmenle ortak çalışıyordu (Del Toro). Son olarak, gelişmeler oldukça haberimizi güncelleyeceğiz, bizi takip etmeye devam edin!

İşte Kojima’nın paylaştığı o fotoğraflar:

 

Önceki İçerikStreet Fighter 5 İçin Yeni Karakter Duyuruldu
Sonraki İçerikMortal Kombat X Stage Brutality Ailesine Yeni Bir Üye Katıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz