Joygame’den Bol Ödüllü Fırsat Cafe Sistemi

Türkiye’nin en büyük Dijital Eğlence Platformu Joygame, Handy Cafe işbirliğiyle geliştirdikleri Joygame Fırsat Cafe Sistemi ile kullanıcıların internet kafe deneyimlerini daha eğlenceli hale getiriyor.

Dijital eğlence sektöründe oyun ve eğlence severlere hizmet veren Türkiye’nin lider online oyun yayıncısı ve en büyük oyun firmalarından olan Joygame, oyunseverlerin internet kafe deneyimlerini farklılaştırmak amacıyla kullanıcılara bol ödülü yeni bir sistemi hayata geçirdi.

Joygame Fırsat Cafe Sistemi ile birlikte oyuncular, Handy Cafe üyesi tüm internet kafelerde Wolfteam oynarken karakterlerini güçlendirici silahlar, dövmeler ve ekstra özellik sağlayan kurt bakışı hediyeleri kazanıyor. Sistem, Goley oyuncularına da %30 daha fazla altın ve tecrübe puanı, her gün giriş yapanlara ender kart, sınırsız iyileştirme eşyaları ve her maç sonunda ekstra ödül kazandırıyor. Sadece internet kafe deneyimi sırasında aktif olan ödüller oyuncuya oyun sırasında ekstra fayda sağlıyor.

Internet kafe sektörünün önde gelen isimlerinden Handy Cafe işbirliğiyle geliştirilen Joygame Fırsat Cafe Sistemi, hem oyunculara hem de internet kafe sahiplerine katkı sağlıyor. Handy Cafe sistemini aktif olarak kullanan internet kafe sahiplerinin http://www.joygame.com/firsatkafe adresinden ücretsiz olarak katılabilecekleri sistem indirildikten sonra hemen aktif olarak çalışıyor.

Önceki İçerikStar Wars Battlefront için sınırlı sayıda PS4
Sonraki İçerikFallout Tarihi ve Dünyası Bölüm 5: Brotherhood of Steel 2
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

6 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz