Star Wars Battlefront için sınırlı sayıda PS4

DARTH VADER’DAN ESİNLENEN PLAYSTATION®4 SİSTEMİ VE DUALSHOCK®4 KONTROL CİHAZI STAR WARS PAKETLERİ KAPSAMINDA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Sony Computer Entertainment Europe bu Kasım ayında Star Wars Battlefront için sınırlı sayıda PS4™ paketlerini piyasaya sürüyor

Sony Computer Entertainment Europe iki PlayStation®4 (PS4™) Star Wars paketinin Kasım ayında sunulacağını duyurdu. Paketler, 17 Kasım 2015 tarihinden itibaren, EA’nın piyasaya süreceği Star Wars Battlefront oyunu ile birlikte sınırlı sayıda stokla satışa sunulacak. Tamamen kişiselleştirilen PS4’te Darth Vader resmi bulunurken, sistemin üst kısmında Star Wars logosu yer alıyor. Darth Vader’ın elbisesinden esinlenen DualShock 4’ün dokunmatik yüzeyinin üzerinde ise Star Wars logosu bulunuyor.

PS4_StarWarsBattlefront_S

Paket ayrıca dört klasik Star Wars oyunu Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Jedi Starfighter ve Star Wars Bounty Hunter için dijital bir kupon içeriyor. PS4 üzerinde ilk defa oynanabilecek olan dört oyun, gelişmiş grafiklerin yanı sıra ödül desteği de sunacak.

Ayrıca, bir PS4 sistemini ve DualShock 4 kablosuz kontrol cihazını (Jet Siyah renginde), Star Wars Battlefront ve dört klasik Star Wars dijital kuponunu içeren standart Star Wars Battlefront PS4 paketi de satışa sunulacak.

Pakette yer alanlar:

Sınırlı Baskı Star Wars Battlefront PS4 Paketi

  • Darth Vader temalı 1TB PS4 ve DualShock 4
  • Star Wars Battlefront Game
  • Dört klasik Star Wars oyunu için dijital kupon
Önceki İçerikTürkiye’nin İlk Bağımsız Dijital Oyun Mağazası Voidu Yayında
Sonraki İçerikJoygame’den Bol Ödüllü Fırsat Cafe Sistemi
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz