Horizon Forbidden West için 14 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

Henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.

GÜNCELLEME: PlayStation Türkiye tarafından Horizon Forbidden West oynanış videosu Türkçe altyazılı olarak paylaşıldı. Oyunda Türkçe dil desteği yer alıp almayacağı henüz resmi olarak duyurulmadı.


Dün geceki State of Play etkinliği esnasında PS5 ve PS4 özel oyunu Horizon Forbidden West için 14 dakikalık oynanış videosu gösterildi.

Oyunun PlayStation 5 versiyonuna ait görüntüler içeren videoda, Forbidden West’in açık dünyası, yeni robot düşman tipleri ve Aloy‘un kullanacağı yeni ekipmanların yanı sıra dövüş ve parkur sistemindeki yenilikler gibi birçok detay yer alıyor. Guerrilla Games‘in geliştirdiği ve Aloy’un Horizon Zero Dawn’dan sonraki devam macerasını konu alan Forbidden West, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkış yapacak.

Daha önceden 2021 yılı içerisinde çıkış yapacağı açıklanan oyun için State of Play sunumu esnasında herhangi bir çıkış tarihi verilmedi. Geliştirici stüdyo Guerrilla Games sunum sonrasında Twitter hesabından, “Henüz tam bir çıkış tarihimiz yok, ancak geliştirme süreci yolunda gidiyor ve çok yakında sizleri bilgilendireceğiz” şeklinde bir açıklama yaptı.

Önceki İçerikNintendo yeni Switch modelini bu yıl piyasaya sürecek, duyuru E3’ten önce olabilir
Sonraki İçerikDying Light 2’nin çıkış tarihi açıklandı, Türkçe altyazı desteğiyle geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz