Hideo Kojima, 2017’de en çok beklediği oyunu ve filmi açıkladı

Metal Gear Solid serisinin yaratıcısı Hideo Kojima, önümüzdeki yıl çıkışını en çok beklediği oyun ve film hakkında konuştu.

Hideo Kojima da diğer herkes gibi yeni yılda çıkacak oyunları oynamak için sabırsızlanıyor. Verdiği son röportajda, 2017’de en çok beklediği oyun ve filmden de bahseden Hideo Kojima, önümüzdeki yıl çıkışını dört gözle beklediği oyunun Rockstar’ın yakın zamanda duyurduğu Red Dead Redemption 2 olduğunu açıkladı.

“İleriye baktığımızda, oyunlar için benim seçimim Red Dead Redemption 2,” diyen Kojima, ayrıca gelecek sene hangi filmi merakla beklediğini de ifade etti. Kojima, yeni Blade Runner filmi Blade Runner 2049’un en çok beklediği film olduğunu, verdiği röportajda açıkladı.

Kojima, uzun bir süredir Rockstar’ın hayranı. Zira, 2013 yılında Kojima, Grand Theft Auto V‘in oldukça etkileyici olduğunu belirterek, kendi oyunu Metal Gear Solid V‘in GTA V ile aynı etkiyi yaratamama ihtimaline karşı “karamsar” hissettiğini ifade etmiş, aynı zamanda, “Rockstar’ın ekibi en iyisi. Kuşkusuz, oyunun kalitesini yukarı çekeceklerdir.” demişti.

Hideo Kojima, şu anda PlayStation 4 ve PC platformları için çıkacak olan Death Stranding adlı oyun projesi üzerinde çalışıyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde, Kojima’nın Konami’nin eski başkanını yeni stüdyosuna başkan olarak aldığı ortaya çıkmıştı.

Önceki İçerikKinguin ile ucuza nasıl oyun alınır?
Sonraki İçerikPlayStation Store yeni yıla erken girdi: Ocak indirimleri şimdiden başladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz