Total War Battles: Kingdom duyuruldu!

Creative Assembly tarafından ücretsiz “kalıcı-dünya strateji oyunu” geliyor.

Londra tabanlı geliştirici şirket olan Creative Assembly, Total War Battles: Kingdom adlı oyununu duyurdu. Total War Battles: Kingdom’ın ücretsiz olacağı, “kalıcı-dünya strateji oyunu” olduğu ve yakında PC platformu ile mobil cihazlar için çıkış yapacağı belirtilenler arasında. Yayıncı Sega’ya göre, oyun 10.yüzyıl başlarındaki krallıkların bölge oluşturma ve taktik savaşlarını konu alıyor.

“Sonuçta, oyuncular, taht için diğer lordlara karşı kitlesel çoklu oyunculu savaşlara katılabilecek.” Oyunun açıklaması şu şekilde devam ediyor, “Hem düşmanlarınıza hem de arkadaşlarınıza karşı aldatma, casusluk yapabilecek ve düpedüz ihanet edebileceksiniz.”

Creative Assembly’den Renaud Charpentier, Kingdom’ın geliştirilirken, 2012 yılında çıkış yapan Total War Battles: Shogun’dan yararlanabileceğini söyledi. Charpentier sözlerini şöyle noktaladı:

“Kingdom, nerede olursa olsun oyuncuları ağırlamak için tasarlandı. Nerede oynadığınız önemli olmamalı; biz, gelişmekte olan Krallığınıza tekrar ve tekrar geri dönebilmenin kolay olmasını sağlamak istiyoruz. Daha sonra, Makyavelist şemalara daha fazla seçenek ekleyerek karmaşıklığı ve meydan okumayı arttırmayı amaçlıyoruz.”

Total War Battles: Kingdom çok yakında kapalı beta olarak PC platformunda çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun resmi internet sitesi üzerinden beta kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Daha fazla bilgi için aşağıdaki fragmanı izleyebilirsiniz.

Ek olarak, Creative Assembly şu anda Total War: Atilla ve Total War Arena üzerinde çalışmaya devam ediyor. Ayrıca, stüdyo bu yıl için bir oyunu da piyasaya sürdü; Alien: Isolation.

Önceki İçerikHer yıl en az bir Assassin’s Creed oyunu! [Güncelleme]
Sonraki İçerikMGS 4: Guns of the Patriots, PSN’e geri dönüyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz