Halo 5 Tema Müziği ve Warzone Modu Sızdırıldı!

Halo 5: Guardians’ın tema müziği ve Warzone moduna ait arayüz görüntüleri sızdırıldı, Microsoft ise “talihsizlik” olarak nitelendirdi.

Tema müziğini yükleyen Halo Memes adlı YouTube kanalına göre, Halo 5 betası Aralık 2014’den bu yana bir sonraki güncellemesini bu hafta alacak ve aşağıda yer alan sızdırılmış tema müziği de oyuna bu güncelleme ile eklenecek. Beta hala oynanabilir değil ancak sızdırılan müziği aşağından dinleyebilirsiniz:

Halo’nun patronu Frank O’Connor’a göre ise, Halo 5’in müziği emektar besteci Kazuma Jinnouchi tarafından bestelenmiş. Kazuma Jinnouchi, daha önceden de Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots için çalışmıştı.

Diğer bir sızdırma ise Halo 5’in 12v12’lik Warzone modundan geldi. Önce video olarak sızdırılan görüntüler daha sonra kaldırıldı ancak NeoGAF forumlarında görseller paylaşıldı.

Sızdırılan arayüz görsellerinde silah, kostüm kişiselleştirmelerinin yanı sıra genel ayarlar ve Warzone’un giriş arayüzünü görebiliyoruz.

Tüm bu konular hakkında daha sonra Microsoft açıklama yaptı. Sızdırılan materyalleri “talihsizlik” olarak niteleyen Microsoft, sızdırılan modun görsellerini ve oyunun müziğini resmi olarak doğruladı.

Halo 5: Guardians, Xbox One’a özel olarak 27 Ekim 2015’de piyasaya sürülecek.

Önceki İçerikUntil Dawn İçin Yeni Fragman Yayınlandı
Sonraki İçerikYakın Bir Zaman için Skyrim’in Devamını Beklemeyin!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz