Yakın Bir Zaman için Skyrim’in Devamını Beklemeyin!

Bethesda Game Studios, %100 olarak Fallout 4’e odaklanmış durumda.

The Elder Scrolls V: Skyrim’in 20 milyon adet satmasından sonra Bethesda’nın bu seriye yeni bir oyun yapmaması için herhangi bir neden gözükmüyor. Fakat bunun yakın bir zamanda gerçeklemesi çok zor.

Geçtiğimiz günlerde sona eren gamescom 2015’de Dualshockers‘a konuşan Bethesda’nın Pazarlama Müdürü Pete Hines‘a göre, Bethesda Game Studios şu anda yüzde 100 olarak odağını Fallout 4’e çevirmiş durumda. “Skyrim’in devam oyunu ise ancak Fallout 4 piyasaya sürüldükten sonra düşünülebilir” diyen Hines, bunun “çok uzun bir süre” sonra gerçekleşebileceğinin altını çiziyor.

Şimdilik Elder Scrolls hayranları Skyrim’i yeni modlarla deneyebilir ya da PC veya konsolda The Elder Scrolls Online oynayabilirler. Ek olarak; Bethesda, Blizzard Entertainment’ın Hearthstone: Heroes of Warcraft isimli kart oyununa benzer The Elder Scrolls Legends adlı bir kart oyunu projesi üzerinde de çalışıyor.

Fallout 4, E3 2015 öncesinde gündeme düşmüş ve E3 fuarında da resmi olarak duyurulmuştu. Kasım ayında Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için piyasaya sürülecek.

Önceki İçerikHalo 5 Tema Müziği ve Warzone Modu Sızdırıldı!
Sonraki İçerikMetal Gear Solid 5: The Phantom Pain’in Grafik Karşılaştırması

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz