Bu hafta vizyona giren filmler: 14 Ekim

14 Ekim haftasında vizyona giren filmler arasında Cehennem (Inferno) ve Max Steel gibi merak edilen yapımlar mevcut. Bakalım bu hafta vizyona giren diğer filmler hangileri?

Bu hafta vizyona giren filmler arasında gerilimden bilim kurguya toplamda 7 adet yapım var. Uzun süredir oldukça merak edilen, Başrollerinde Ben Winchell, Maria Bello, Andy Garcia’ın bulunduğu, yönetmenliğini ise Stewart Hendler’ın yaptığı Max Steel filmi haftanın en önemli yapımlarından.

Yine uzun süredir Türkiye’de konuşulan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan Reis fimide bu hafta vizyona girenler arasında.

İşte Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

1. Ansızın

Vizyon tarihi: 14 Ekim 2016 (1s 53dk)
Yönetmen: Aslı Özge
Oyuncular: Sebastian Hülk, Julia Jentsch, Hanns Zischler…
Tür: Dram, Gerilim
Ülke:  Almanya, Fransa, Hollanda
Ansızın Auf Einmal Filmin yönetmen ve senaryo koltuğunda Aslı Özge oturuyor.Şiddeti önceden kestirilemeyen tesadüfi bir olayın insanı kendi zayıflıkları ve korkularıyla karşı karşıya bırakması sonucunda hayatını ve içinde bulunduğu çevreyi sorgulamasını konu alıyor.Filmin dünya galası ise 66.Berlin Film Festivalinde yapılacak.

2. Berzah: Cin Alemi

Vizyon tarihi: 14 Ekim 2016 (1s 30dk)
Yönetmen: Ahmet Can Kasap
Oyuncular: Ufuk Kaplan, Kemal Burak Alper, Berna Üçkaleler…
Tür: Korku, Gerilim
Ülke: Türkiye
İnsanlardan uzak bir hayat sürdüren Mete,kendisine musallat olan doğaüstü varlıklarla mücadele etmektedir.Doğaüstü bu varlıklar bulaştıkları insanları felakete doğru sürüklemektedir.Ve Mete’de bunlardan biridir.
İzleyeceğini korku türündeki bu filmin yönetmenliğini ve hikayesini Ahmet Can Kasap üstlenirken başröllerini Ufuk Kaplan, Kemal Burak Alper ve Berna Üçkaleler paylaşıyor.

3. Cehennem

Vizyon tarihi: 14 Ekim 2016 (2s 2dk)
Yönetmen: Ron Howard
Oyuncular: Tom Hanks, Felicity Jones, Ben Foster…
Tür: Gerilim, Polisiye
Ülke: Abd
Ünlü semboloji uzmanı Robert Langdon (Tom Hanks) Dante’yle ilgili ipuçları peşindeyken kendini bir anda Floransa’da bir hastanede bulur. Son birkaç günde yaşanan olaylara dair en ufak bir fikri bulunmamaktadır. Kaldığı hastanede doktorluk yapan Sienna Brooks’un (Felicity Jones) yardımıyla Avrupa’nın dört bir yanını kapsayan bir zorlu bir yolculuğa çıkarak anılarını geri getirmeye ve dünya nüfusunun büyük kısmını yok edecek bir virüsü yaymak isteyen çılgın bir adamı durdurmaya çalışacak, bir yandan kendisini ortadan kaldırmak isteyenlerden kaçacaktır.

4. Max Steel

Vizyon tarihi: 14 Ekim 2016
Yönetmen: Stewart Hendler
Oyuncular: Ben Winchell, Maria Bello, Andy Garcia…
Tür: Aksiyon, Bilimkurgu
Ülke: Abd
Filmin yönetmenliğini yapan Stewart Hendler şimdiye kadar adını hep korku ve gerilim filmleri ile duyurdu. Ancak yönetme bu defa karşımıza farklı bir filme çıkıyor. Max Steel filmi aksiyon dolu ve fantastik bir film olmakla birlikte eğlenceli sahneleri de içinde barındırıyor.

5. Oğlan Bizim Kız Bizim

Vizyon tarihi: 14 Ekim 2016
Yönetmen: Semra Dündar
Oyuncular: Aras Aydın, Melis Babadağ, Bala Atabek…
Tür: Romantik, Komedi
Ülke: Türkiye
İstanbul’da yaşayan ve birbirlerini hiç tanımayan Emre ve Zeynep radyo çekilişinden kazandıkları tatil için Antalya’ya giderler. Her ikisi de birer arkadaşını alarak başladıkları tatilde kendilerini hem komik hem de eğlenceli olaylar zincirinin içinde bulurlar.

6. Reis

https://www.youtube.com/watch?v=M8zo2pUTWoE

Vizyon tarihi: 14 Ekim 2016
Yönetmen: Hüdaverdi Yavuz
Oyuncular: Reha Beyoğlu, Özlem Balcı, Ercan Demirel…
Tür: Dram, Biyografik
Ülke: Türkiye
Reis, yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz’un, yapımcılığını Ali Avcı’nın üstlendiği Türkiye Cumhuriyeti 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatının anlatıldığı 14 Ekim 2016’da gösterime girecek filmdir.

7. Yolsuzlar Çetesi

Vizyon tarihi: 14 Ekim 2016 (1s 47dk)
Yönetmen: Ali Ayyıldız
Oyuncular: Osman Sonant, Beyti Engin, Özge Sezince…
Tür: Komedi
Ülke: Türkiye
Ali Ayyıldız’ın yönetmenliği ve senaristliğini üstlendiği filmin yapımcılı ise Hakan Mataracı’ya ve Kar Film’e ait. Mafya komedisinin oyuncu kadrosunda ise Beyti Engin, Osman Sonant, Pascal Nouma ve Kadir Çöpdemir’in yanı sıra Burak Güneş, Başak Özbay Canbolat gibi isimler de yer alıyor.
Önceki İçerikS.K.I.L.L. de kafe turnuvaları bitmiyor.
Sonraki İçerikMafia III inceleme
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz