Gotham Knights çıkış fragmanı yayınlandı

Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin 21 Ekim'de Gotham City'i kurtarmak için geliyor.

Gotham Knights sinematik çıkış fragmanı

Bu ayın merakla beklenen oyunlarından Gotham Knights için çıkış fragmanı geldi. Sinematik video oyundaki dört oynanabilir karakter olan Nightwing, Robin, Red Hood ve Batgirl‘e odaklanıyor.

Batman Arkham Origins‘in arkasındaki stüdyo olan WB Games Montreal‘in geliştirdiği Gotham Knights’in çıkışına sayılı günler kaldı. Batman’in ölümü sonrasını konu edinen oyun, Bruce Wayne’in yokluğunda Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin’in Gotham City’deki kötülere karşı mücadelesini anlatıyor.

Tek kişi veya iki kişi co-op olarak oynanabilen Gotham Knights, 21 Ekim’de PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC platformları için çıkacak. Oyunu ön sipariş verenler 233 Özel Batcycle kostümünü elde edecekler.

Gotham Knights sinematik çıkış fragmanı:

CD Projekt Red iki yeni The Witcher oyunu ve Cyberpunk 2077’nin devamını duyurdu

Gotham Knights nasıl bir oyun?

“Batman öldü. Giderek genişleyen yeni yer altı suç dünyası, Gotham City’nin sokaklarını kasıp kavuruyor. Artık Gotham’ı korumak, bu şehrin yurttaşlarına umut aşılamak, polislerini disiplin altına almak ve suçlulara korku salmak Batman Ailesi’ne, yani Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin’e düşüyor. Şehrin tarihindeki en karanlık bölümleri birbirine bağlayan gizemleri çözmekten destansı karşılaşmalarda birbirinden kötü adamları yenmeye kadar çeşitli görevleri var.

 

Gotham Knights, şu ana kadarki en dinamik ve etkileşimli Gotham City’de geçen açık dünyalı bir aksiyon RPG oyunudur. Tek kişilik veya eşli oyunda Gotham’ın beş eşsiz ilçesinde devriye atın ve nerede suç eylemi bulursanız hemen müdahale edin.

 

Hikâyeniz şimdi başlıyor. Şövalyeliğe adım atın.”

Önceki İçerikOne Piece Odyssey için yeni fragman yayınlandı
Sonraki İçerikDragon Ball The Breakers inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz