God of War Ragnarok 2022’ye ertelendi, PS4 için de çıkabilir

Ertelenmesine kesin gözüyle bakılıyordu

God of War Ragnarok çıkış tarihi ertelendi

Geçen yıl kısa bir teaser ile duyurulan PS5 oyunu God of War Ragnarok 2022’de çıkış yapacak. Ayrıca, oyun PS4 için de gelecek gibi gözüküyor.

PlayStation Blog’a röportaj veren PlayStation Studios Başkanı Hermen Hulst, Santa Monica Studio’nun merakla beklenen sıradaki oyunu God of War Ragnarok‘un 2022’ye ertelendiğini açıkladı.

“God of War konusunda, projenin geliştirme süreci biraz geç başladı. Bu nedenle, Santa Monica’nın hepimizin oynamak istediği harika bir God of War ortaya çıkarması için oyunu önümüzdeki yıla erteleme kararı aldık.”

Geliştirici stüdyo Sony Santa Monica da ertelemeyle ilgili Twitter’dan bir açıklama yaptı.

Aynı röportajda Hulst, Horizon Forbidden West‘te olduğu gibi Sony’nin birinci parti oyunlarını PlayStation 5’in yanı sıra PlayStation 4 için de piyasaya sürmeyi planladıklarını söyledi. Bu bağlamda, PS5 oyunları God of War Ragnarok ve Gran Turismo 7‘nin PS4 için de çıkış yapabileceğini ima etti.

“Hem PS4 hem de PS5 için oyun geliştirmenin anlamlı olduğu durumlarda – Horizon Forbidden West, yeni God of War, Gran Turismo 7 gibi- bunu yapmayı sürdüreceğiz. Eğer PS4 sahipleri oyunları oynamak istiyorsa, o zaman oynayabilecekler. Eğer PS5 versiyonunu oynamak istiyorlarsa, aynı oyun orada da olacak.”

Horizon Forbidden West için 14 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

Önceki İçerikBattlefield 6 duyurusu 9 Haziran’da gerçekleşecek
Sonraki İçerikNintendo Direct E3 2021 sunumu 15 Haziran’da düzenlenecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz