Ghost Recon Wildlands Geliyor!

Tom Clancy’s Ghost Recon serisi devam ediyor.

E3 2015’teki Ubisoft konferansında Ghost Recon Wildlands duyuruldu!

Ghost Recon Wildlands Ubisoft’un şimdiye dek yaptığı en büyük açık dünya (open-world) oyunu olacak. Oyun aynı zamanda seri içinde de ilk açık dünya oyunu olacak. Ayrıca Wildlands’te gece-gündüz döngüsüyle beraber gerçekçi hava koşulları da bulunacak.

9 farklı bölgenin bulunacağı haritada istediğimiz bölgeye gidip istediğimiz görevi alabileceğiz, bu karar tamamen oyuncuya bırakılmış durumda. Ancak diğer açık dünya oyunlarının genelinin aksine, Wildlands’te belirli bir ana hikaye ve onu yan görevlerle destekleme sistemi olmayacak. Yani Wildlands’te oyuncuların hikayede ilerlemesi için yapması gereken belirli ana görevler olmayacak. Oyun tamamen özgürlük verecek oyuncusuna, ki bu herkese hitap etmeyebilir aslında. Bu bölgelere yürüyerek gitmeyeceğiz tabi ki; kullanabileceğimiz onlarca hava, kara ve deniz taşıtı olacak.

Wildlands’in dünyasında farklı gruplarla karşılaşabileceğiz. Bu gruplarla kurduğumuz ilişkiler de oyunun genelini etkileyebilecek. Ayrıca oyunun co-op sistemi de biraz değişik tasarlanıyor. Birlikte oyuna girdiğimiz arkadaşlarımızla hep aynı yerde bulunup aynı görevleri alma mecburiyetimiz olmayacak. İsteyen istediği yere gidip istediği şeyi yapabilecek.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands PC, PS4 ve Xbox One için geliştiriliyor, oyunun çıkış tarihi henüz belli değil.

Önceki İçerikFinal Fantasy 7 Remake Duyuruldu!
Sonraki İçerikWorld of Tanks’in Xbox One’a Geleceği Tarih Açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz