From Software’in sıradaki oyunu PlayStation VR’a da gelebilir!

Dark Souls serisinin yapımcı stüdyosu From Software, önümüzdeki yıl piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni projesini Sony'nin sanal gerçeklik cihazı PS VR için de çıkartabilir.

Dark Souls 3‘ün çıkışının hemen ardından yeni oyun projesine yönelen From Software, bu oyunu Sony‘nin sanal gerçeklik cihazı PlayStation VR için de geliştirebilir.

From Software’in resmi YouTube kanalı üzerinden Nisan ayında paylaştığı ancak liste dışı bıraktığı videoda, stüdyo tarihinde yayınlanan oyunlar ve bunların çıkış platformları kronolojik olarak sıralanıyor.

 

1997 yılında oyun sektöründe faaliyet göstermeye başlayan From Software, günümüze kadar onlarca oyunu piyasaya sürdü. Bunların sonuncusu ise 12 Nisan’da çıkan Dark Souls III‘tü. Bu oyunun çıkışından hemen sonra serinin yönetmeni Hidetaka Miyazaki, gelecek planları hakkında konuşmuş ve şimdiden yeni oyun serisi üzerinde çalışmaya başladıklarını belirtmişti.

Geçen ay yayınlanan videonun sonunda, From Software’in 2017 yılı için planladığı yeni bir oyun projesi olduğu gözüküyor ve çıkış yapacağı platformların PlayStation 4, Xbox One, PC ve PlayStation VR olacağı yazıyor.

Son olarak, detaylı Dark Souls 3 incelememizi buradan okuyabilir, bahsi geçen videoyu ise aşağıdan izleyebilirsiniz: 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=BIi-zuwP9ms?rel=0]

Önceki İçerikUncharted 4’te şu ana kadarki en büyük PlayStation easter egg’i bulundu!
Sonraki İçerikDishonored 2’nin çıkış tarihi belli oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz