Forza Horizon 4 için Türkçe dublaj çalışması iptal edildi

Xbox Türkiye'nin yaptığı duyuruya göre, Forza Horizon 4 için Türkçe dublaj çalışması "teknik problemler nedeniyle" iptal edildi, oyun sadece Türkçe altyazı desteği barındıracak. 

Xbox Türkiye‘nin yaptığı duyuruya göre, Forza Horizon 4 için Türkçe dublaj çalışması “teknik problemler nedeniyle” iptal edildi, oyun sadece Türkçe altyazı desteği barındıracak. 

E3 2018‘de Microsoft‘un konferansında duyurulan Forza Horizon 4, 2 Ekim’de Xbox One ve PC’ye özel olarak çıkış yapacak. Oyun duyurulduğunda Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı desteği ile geleceği açıklanmıştı. Xbox Türkiye’nin dün yaptığı duyuruda ise “elimizde olmayan teknik problemler nedeniyle Türkçe dublaj yerine sadece Türkçe altyazı seçeneği sunulacaktır” denildi.

Ön sipariş verenlerin de bu değişiklik nedeniyle isterlerse Xbox Store üzerinden ön siparişlerini iade edebilecekleri belirtildi.

İşte Xbox Türkiye’nin konuyla ilgili açıklamasının tamamı:

“2 Ekim 2018’de Türk oyunseverlerle buluşacak olan Forza Horizon 4 oyunumuz, elimizde olmayan teknik problemler nedeniyle Türkçe dublaj ve altyazı yerine yalnızca Türkçe altyazı seçeneğiyle sunulacaktır.

Yapılan bu değişiklikten ötürü bizim de en az sizin kadar üzgün olduğumuzu belirtiriz. Türkçe dublajlı Forza Horizon 4 için ön siparişte bulunan kullanıcılarımızın ürünleri arzu ettikler takdirde Xbox Store üzerinden iade edilecektir. 

Türkiye ve Türkçe oyun pazarına özel yerelleştirme çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu süreçte anlayışınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz.”

Önceki İçerikRed Dead Redemption 2 oynanış videosu sonunda yayınlandı
Sonraki İçerikNintendo konsollarının toplam satış rakamı açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz