2016 DICE Zirvesi‘nde konuşan Fallout 4‘ün ve The Elder Scrolls V: Skyrim‘in direktörü Todd Howard, Bethesda Game Studios’un sıradaki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Fallout 4’e olan desteklerinin devam ettiğini belirten Howard, Fallout 4 için üç adet genişleme paketi duyurulduğunu belirterek, bunun dışında “uzun vadede” üç farklı oyun projelerinin olduğunu açıkladı.

“İlerleyen zamanlarda üzerinde konuşacağımız ve şu anda çalışma yaptığımız uzun vadeli üç projemiz bulunuyor.” diyen Todd Howard, sözlerine şöyle devam etti:

“Şu ana kadar yaptıklarımızdan tamamen farklı tarza sahip olacak olan bu 3 proje, aynı zamanda Bethesda tarzından kopmayacak; büyük ve çılgın yapımlar olacak. Fakat birçok aşamada, şu ana kadar yaptıklarımızdan ayrılacak.”

Bu konuşma sırasında, Bethesda’nın Montreal’da yeni bir stüdyo açtığını da yineleyen yapımcı, buradaki ekibin daha çok mobil oyunlar üzerinde yoğunlaşacağını ancak diğer konularda da yardımcı olacağını ifade etti. Ayrıca, “uzun vadeli” projelerinden birinin bu ekip tarafından geliştirilebileceğini belirtti ancak bunu kesin olarak doğrulamadı.

3 yeni projeden birinin ‘Fallout 5’ olabileceği sorusuna gülerek tepki veren Howard Todd, 2015’in Kasım ayında yaptığı açıklamada, Bethesda’nın gelecekteki oyunları için “çok fazla fikrinin” olduğunu söylemiş ancak detaylı bir bilgi paylaşmamıştı. Ayrıca, Fallout 4 gibi büyük bir yapımın daha hazırlığını sürdürdüklerini doğrulamıştı.

Howard Todd, DICE etkinliğinde ayrıca ilginç bir bilgi de paylaştı. Fallout 4’ün şu ana kadar henüz keşfedilemeyen bir sırra sahip olduğunu söyleyerek, bunun hakkında bir de ipucu verdi ve bu sırrın Terminal ile ilgili olduğunu belirtti.

Son olarak, Bethesda’nın yayıncı ekibi, bu yılki E3 fuarına katılarak ikinci kez bu fuarda yer alacaklarını açıklamıştı. Ancak firma, burada hangi oyunlarla ilgili sunum yapacağını henüz duyurmadı.

Önceki İçerikThe Forest Türkçe Oynanış – Bölüm 6: Yeraltından Notlar
Sonraki İçerikHypnoPi İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz