Fallout 4’ün geliştiricisi Bethesda yeni stüdyosunu açtı

Bethesda Game Studios, "konsol, PC ve mobil oyunları geliştirme kapasitesini genişletmek için" Kanada'da yeni bir stüdyo açtı.

Bethesda Game Studios, “konsol, PC ve mobil oyunları geliştirme kapasitesini genişletmek için” Kanada’da yeni bir stüdyo açtı.

Kasım ayında Fallout 4‘ü piyasaya süren Bethesda, yeni stüdyosunu açtı. Kanada’nın Montreal, Quebec kentinde yeni stüdyosunu açan Bethesda Game Studios, böylece “konsol, PC ve mobil oyunları geliştirme kapasitesini artırmayı” amaçlıyor.

40 kişilik bir geliştirici ekibin görev aldığı Bethesda’nın Kanada stüdyosunu, eskiden Behaviour Interactive‘da başkan yardımcılığı görevini üstlenen Yves Lachance yönetecek.

Bethesda’nın en son piyasaya sürdüğü oyun Fallout 4, çıkışından sonra uzun bir süre gündemde kalmayı başarmıştı. Başarılı bir çıkış yapan oyun; Steam, Xbox Live ve PlayStation Network üzerinden 1,8 milyon dijital kopya satmıştı.

Çıkışının ilk gününde toplamda 12 milyon adet satan Fallout 4’ten Bethesda, “750 milyon doları aşan” gelir elde etmişti.

Bethesda Game Studios’un sıradaki projeleri arasında ise BattleCry, Doom ve Dishonored 2 bulunuyor.

Önceki İçerikYeni Battlefield oyunu IMDB’de listelendi, ilk detaylar sızdırıldı!
Sonraki İçerikOculus Rift’in ön sipariş hediyesi EVE: Valkyrie

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz