Fallout 4’ten Yeni Ayrıntılar Geldi!

Fallout 4’ten yeni ayrıntılar gelmeye devam ediyor.

Bethesda’nın E3 2015 konferansında geçtiğimiz günlerde resmi duyurusu yapılan Fallout 4’ten yeni ayrıntılar paylaşıldı.

İlk olarak oyunun başladığı dönem gösterildi. Saldırıdan hemen önce başladığımız oyunda geliştiriciler ayrıca kapsamlı bir karakter yaratma sistemi tasarlamış. Aşağıdaki videodan oyunun oynanışına dair ilk görüntülerle beraber karakter yaratma ekranını da görebilirsiniz.

Yeni dinamik diyalog sisteminin de eklendiği Fallout 4’te yeni bir Pip-Boy da oyuncuları bekliyor! Üstelik oyunun Collector’s Edition’ını alanlara gerçek bir Pip-Boy modeli de verilecek. Bu gerçek Pip-Boy’umuz akıllı telefonumuz üzerinden oyunla etkileşime girebilecek. Gerçekten ilginç bir oyun deneyimi olabilir bu.

Açıklananlar bunlarla da sınırlı değil; Fallout 4’te crafting sistemi de çok önemli bir yer tutacak. Kendi silah ve araç-gereçlerimizi yapabilmenin dışında kendimize ait bir barınak, ev vb. yerler de inşa edebileceğimiz söylendi! Üstelik inşa ettiğimiz ‘evimize’ kablolar çekip bir jeneratör sistemi kurabilmemizin yanında küçük çaplı tarım faaliyetlerine de girebileceğiz. Böylece kendimize ait bir post-apokaliptik köy veya kasaba yaratma şansımız olacak. Ayrıca oyunda 50 ana silahın yanı sıra 700 tane de silah modifikasyon seçeneği bulunacak. Gerçekten büyüleyici bir rakam.

Fallout 4 10 Kasım’da PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak. Aşağıdan oyunun bazı ekran görüntülerine bakabilirsiniz.

Önceki İçerikOmega Quintet İnceleme
Sonraki İçerikThe Witcher 3’ün 1.06 Yaması PC için Yayımlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz