ESL €16.200 değerinde yeni bir Go4LoL serisiyle Türkiye’ye geliyor

ESL Türkiye, iki aylık aranın ardından yeni bir Go4LoL serisi ile geri geliyor. Bu sefer oyuncular turnuva deneyimini yeni ESL platformunda tecrübe edecek.

Dünyanın en büyük elektronik sporlar şirteki ESL, Riot Games Türkiye ile anlaşarak Türkiye’ye tekrar Go4LoL serisini getiriyor. Yeni bir turnuva sistemiyle oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanan ESL Türkiye, turnuva tutkunlarına ESL’in yeni platformu olan “ESL Gaming” üzerinden daha hızlı, daha kolay ve daha keyifli bir turnuva deneyimi sunacak.

2012’den beri, belirli aralıklarla League of Legends Türkiye topluluğuna haftalık ve aylık nakit ödüllerle ve eşsiz turnuva altyapı sistemiyle hizmet veren Go4LoL serisi, Riot Games Türkiye ve ESL arasında sağlanan anlaşmayla 2015’in sonuna kadar yarı profesyonel ve amatör takımların kendilerini daha da geliştirmelerini sağlamayı ve bir yandan para ödülüyle destekleyerek turnuva deneyimlerini en iyi şekilde artırmayı hedeflemektedir. Bununla beraber ESL’nin oyunculara en iyi turnuva deneyimi sunmak için geliştirdiği yeni ESL Gaming platformu Go4LoL Türkiye turnuvalarına daha kolay ve hızlı bir şekilde katılımını sağlaması için bu sene itibariyle Türk League of Legends oyuncularının hizmetinde olacak.

Bir yıl sürecek Go4 League of Legends turnuvasında toplamda €16.200 değerinde para ödülü dağıtılacak. Çevrimiçi olarak her hafta sonu turnuvada mücadele edecek olan takımlar €200 nakit ödül kazanma şansı yakalarken, dereceye giren takımlar Riot Points ödülü ve €500 ödüllü aylık finallere katılmak için de puan toplayacak. Yani her hafta turnuvadan puan toplayan takımlar, ay sonunda ilk sekize girmeyi başarırsa aylık finallere davet edilerek ayrı bir para ödülünün de sahibi olacak.
Go4LoL Türkiye serisiyle ayrıntılı bilgi için lütfen aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin:
http://play.eslgaming.com/leagueoflegends/turkey/leagueoflegends/major/go4lol-turkey/

 

ESL dünyanın en büyük bağımsız eSporlar markası olarak, birçok oyunla yaptığı sayısız çevrimiçi ve çevrimdışı turnuvalarla sektöre öncülük etmektedir. ESL, Intel® Extreme Masters, ESL One, ESL Pro Series, Starcraft® II World Championship Series gibi eSpor tutkunları tarafından oldukça iyi tanınan, markalaşmış ulusararası ve ulusal liglerin ve turnuvaların yanında köklü amatör turnuvaları, ligleri ve maç oluşturma sistemlerini de bünyesinde barındırır.

ESL, eSpor ekosisteminin ihtiyaç duyduğu oyun teknolojisi, organizasyon yönetimi, reklamcılık ve TV yapımcılığı ve yiyecek-içecek sağlama gibi geniş bir yelpazede hizmet alanı da sunmaktadır. Almanya, Rusya, Fransa, Polonya, İspanya, Çin ve Kuzey Amerika’daki ofisleriyle ve diğer birçok ülkedeki ortaklarıyla, ESL gerçek anlamda tüm dünyayı kapsamaktadır.  www.eslgaming.com

 

Riot Games dünyada en oyuncu odaklı oyun şirketi olmayı hedeflemektedir. 2006 yılında oyuncu odaklı geliştiriciliğin muhteşem oyunlarla sonuçlanacağına inanan bir takım girişimci oyuncular tarafından kurulan Riot Games, 2009’da ilk yapımları olan League of Legends’ı oyuncuların beğenisine sunmuştur. Her ay 67 milyondan fazla oyuncu bu oyunu oynamaktadır.

 

Basın Bülteni

Önceki İçerikBattlefield Hardline sistem gereksinimleri açıklandı
Sonraki İçerikUncharted 2, God of War 2 ve daha fazlası PlayStation Now’da!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz