Escape Dead Island’ın çıkış tarihi açıklandı ve yeni bir video yayınlandı

Deep Silver, Escape Dead Island’ın çıkış tarihini açıkladı, ön sipariş verenlere Dead Island 2 için beta girişi verilecek.

Deep Silver bugün Xbox 360, PlayStation 3 ve PC için çıkış yapacak üçünü şahıs aksiyon oyunu olan Escape Dead Island’ın çıkış tarihini açıkladı.Oyun 18 Kasım’da bizlerle olacak.

Escape Dead Island, orijinal Dead Island oyunundan farklı olarak Dead Island: Riptide’ın devamı niteliğinde.Bu farklılıklardan biri Escape Dead Island’ın fiyatı 40 dolar olacak.Buna ek olarak gerçekçi grafikler yerine, daha çok The Walking Dead tarzında grafikler bizi bekliyor olacak.

Oyunun hikayesi ise, Narapala adındaki adada geçer(Gerçekte var olan bir ada değil).Ayrıca orijinal Dead Island ile 2015’teki Dead Island’ın arasındaki bir zaman diliminde geçecek.Oyun İsveçli stüdyo Fatshark tarafından geliştirildi(Bionic Commando Rearmed 2).

Escape Dead Island ile ilgili yeni bir video yayınlandı.Oyunu ön sipariş verenlere yeni çıkış yapacak Dead Island 2 için ücretsiz beta girişleri verilecek.Ancak, betanın ne zaman başlayacağı ve giriş için başka neleri gerektireceği ile ilgili hiç bir bilgi paylaşılmadı.

 

 

 

Önceki İçerikLeague of Legends’a Büyük Yama!
Sonraki İçerikGoley meydan okuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz