League of Legends’a Büyük Yama!

Türkiye’nin büyük bir kısmının oynadığı, Riot Games‘in MOBA oyunu League of Legends‘a gelen yama ile ciddi görsel değişiklikler meydana geliyor!

Riot Games sürekli League of Legends’i güncel tutmaya çalışıyor. Dünya Şampiyonası yaklaşırken getirilen 4.15 yaması ile açılış ekranı ve yama araçlarının görünümü değişiyor. Arkadaş listenizin, bildirim panelinin ve sohbet pencerelerinin de şeklinin değiştiğinden de bahsetmeyi unutmayalım. Oyunun Shyvana ve Vayne adlı karakterlerinin resmi de değişiyor.

Ayrıca oyun içinde eşya satın aldığınızda cesedinizi gören karşı takım oyuncuları aldıklarınızı göremeyecek. Uğursuz Koruluk haritasında ise mana yenilenmesi değerleri değişiyor. League of Legends’in dereceli oyunlara ise Ustalık Aşaması adlı yeni bir aşama da yakında gelecek. Bazı oyuncuların League of Legends’ta yaşadığı kare hızı düşmeleri ise yavaş yavaş düzeleceğini belirtiyorlar. Karakterler gibi bazı eşyalarda değişiklik gösteriyor.

Son olarak yakında gelecek üç kostümün habercisi de oluyor bu yama. Veigar, Caitlyn ve Yasuo adlı karakterlerine gelecek kostümler belirli aralıklarla League of Legends’a gelecek.

Önceki İçerikTekken’nin Yapımcılarından Pokken Tournament!
Sonraki İçerikEscape Dead Island’ın çıkış tarihi açıklandı ve yeni bir video yayınlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz