En iyi korku oyunları: Hastane fantazisine yer yok 🙂

En iyi korku oyunları;

Korku oyunları furyası bir süredir patladı gitti, unreal veya unity asset markette sanırsam korku oyunu assetlerini bedavaya dağıyor olmalılar ki son zamanlarda bu kadar çok korku oyunu peydah oldu 🙂 Bunu kötü eleştiri olarak algılamayın gerçekten hak eden oyunlara desteği sonuna kadar veriyoruz fakat, durmadan da hastane korku çıkartmayın.

“Gün geçmiyor ki yerli geliştiriciler tarafından bir hastane korku oyunu geliştirilmesin… “

En iyi korku oyunları listemizde şimdiye çıkmış korku/gerilim türündeki oyunları sizin için listeledik. Eğer sizde korku/gerilim türündeki oyunları seviyorsanız aşağıdaki oyunları denemenizde fayda var. 

En iyi 10 Korku Oyunu

Biraz eski biraz yeni gerilim ve korku türünden yola çıkılarak ufak bir liste hazırladık. Bakalım sizin hazırlamış olduğumuz en iyi 10 korku oyununu beğenecek misiniz? 🙂

Sizde aklınıza gelen oyunları bize yorum atarak yazabilirsiniz.

 

 

10
En iyi korku oyunları: Doom

Doom

Doom, 1995’te çıkış yapan bir oyun olmasına rağmen günümüzde bile oynanabilir bir yapım. İblisler geldi ve tüm denizciler öldü. Biri hariç. Bu cehennemi yaratan ordulara karşı son savunma sensin. Mutant dolu bu kanlı maceraya hazırlan!

9
En iyi korku oyunları: Dead Space

Dead Space

Mühendis Isaac Clarke, iletişim hattı kesilmiş bir madenci uzay gemisinin tamiri için yollanır. Ancak Clarke gemiye vardığında, buranın bir kan gölüne döndüğünü anlar ve yeni görevi sadece hayatta kalmaktır.

8
En iyi korku oyunları: Resident Evil

Resident Evil

Resident Evil, 1998 yılında özel bir askeri ekibin Raccon City’deki garip cinayetleri araştırmak üzere buraya gönderilmesini ancak bir grup kana susamış köpek tarafından saldırıya uğramasını ele alıyor. Havadaki ölüm kokusuna ve azalan cephaneye rağmen hayatta kalma mücadelesi vermeniz gerekiyor.

7
En iyi korku oyunları: Silent Hill 2

Silent Hill 2

Hayatta kalma ve korku temalı Silent Hill serisinin ikinci oyunu Silent Hill 2, 2001’de çıkış yapmış ve ilk oyunun üstüne kattıklarının yanı sıra birçok kişi tarafından “en iyi sona sahip oyun” şeklinde yorumlanmıştır.

 

6
En iyi korku oyunları: SOMA

SOMA

Amnesia: The Dark Descent’ın yapımcısı Frictional Games tarafından geliştirilen bilim-kurgu türündeki korku oyunu SOMA; kişilik, bilinç ve insan olmanın ne demek olduğu üçgeninde geçen rahatsız edici bir konuyu ele alıyor.

5
En iyi korku oyunları: Slender The Arrival

Slender The Arrival

Slender: The Eight Pages’in devam oyunu olan Slender The Arrival, Slender Man’in video oyunları uyarlaması yapımlarından biridir. Tek başınıza olduğunuz, sizin için kimsenin gelmeyeceği, kimsenin size yardım etmeyeceği ve çığlıklarınızı kimsenin duyamayacağı bir korku oyunu sizleri bekliyor.

4
En iyi korku oyunları: Amnesia: The Dark Descent

Amnesia: The Dark Descent

Birinci şahıs bir oynanışa sahip olan Amnesia: The Dark Descent, bir kabusla yaşamanın ne demek olduğunu gözler önüne seriyor. Geriye kalan anılar karanlıkta kaybolur ve zihniniz karışmış vaziyette sadece avlanma hissiyle doludur. Kaçmak zorundasınız, başka şansınız yok!

3
En iyi korku oyunları: Among the Sleep

Among the Sleep

Bir Kikcstarter projesi olan Among the Sleep, birinci şahıs oynanışa sahip korku ve macera oyunudur. Krillbite Studio tarafından geliştirilen oyunda, iki yaşındaki bir çocuğunun bedenini ve zihnini kontrol ederek, gizemli olayları anlamaya çalışacaksınız.

2
En iyi korku oyunları: Outlast

Outlast

Outlast’te cehennem hayatta kalamayacağınız bir deneydir. Araştırmacı gazeteci Miles Upshur rolüyle yer aldığınız bu yapımda, Mount Massive Akıl Hastanesi’ni bir yandan keşfedip bir yandan da onun korkunç sırlarını ortaya çıkarmak için hayatta kalmaya çalışacaksınız. Eğer cüret edebilirseniz…

 

1
En iyi korku oyunları: No70: Eye of Basir

No70: Eye of Basir

Yerli yapım bir korku oyunu olan No70: Eye of Basir birinci şahıs oynanışa sahip korku ve macera türündedir. Oyuncular Aras ve Erhan’a, Basir’in sırrını çözmek için yardım edecek ve 70 numaralı evin gizemini çözmeye çalışacaktır. Oyunun çıkış tarihi 2 Haziran 2017.

Önceki İçerikWonder Woman: En iyi DC filmlerinden biri mi?
Sonraki İçerikOverwatch 1. Yıl Dönümü Özel İndirimi Başladı!
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz