E3 2017: EA Play konferansındaki tüm gelişmeler

Star Wars: Battlefront II'den BioWare'in yeni IP'sine, Need for Speed: Payback'ten A Way Out'a kadar birçok oyun gösterildi.

Bu yılki E3’ün ilk basın konferansını düzenleyen Electronic Arts, EA Play adını verdiği bu etkinlikte Star Wars: Battlefront II başta olmak üzere Need for Speed: Payback ve FIFA 18’in yanı sıra BioWare’in geliştirdiği yeni IP olan Anthem ve co-op türündeki A Way Out adlı yapıma odaklandı.

BioWare’in yeni IP’si: Anthem

Dragon Age ve Mass Effect serilerinin arkasındaki stüdyo olan BioWare’in yeni oyunu Anthem, EA’in bu yılki en çok beğeni toplayan duyurusu oldu. Oyunun ilk teaser’ı bu konfersnta gösterildi ancak tam duyurusu Microsoft’un basın konferansında yapıldı. Yapım 2018’in başlarında Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak.

Star Wars: Battlefront II

2015’te çıkan ilk oyunun devamı Star Wars: Battlefront II yine EA Play’de tanıtılan başka bir oyundu. İlk oyunun aksine hikaye moduda barındıran yapım, 17 Kasım’da Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkacak.

A Way Out

Brothers’ın yapımcılarından yeni bir oyun geliyor. EA Origins programının ilk oyunu olan A Way Out, iki kişilik bir co-op oynanış sunuyor ve hapisaneden kaçma konusunu merkeze alıyor. 2018’in başlarında Xbox One, PlayStation 4 ve PC için yayınlanacak.

Need for Speed: Payback

E3 öncesinde resmen duyurulan yeni Need for Speed oyunu Payback, EA Play konferansında oynanış videosuya birlikte gösterildi. 10 Kasım’da Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkacak olan yapım EA Access ile 2 Kasım’da denenebilecek.

Battlefield 1

E3 EA Play’de Battlefield 1 de es geçilmedi. Oyunun yeni genişleme paketi In the Name of the Tsar duyuruldu. Beraberinde yeni haritalar ve yeni bir karakter getirecek olan içerik paketi Ekim’de çıkacak.

FIFA 18, Madden NFL 18 ve NBA Live 18

EA, aynı konferansta üç spor oyununa da yer verdi. FIFA 18’in Switch versiyonu duyurulurken, Madden NFL 18 için hikaye modu tanıtıldı. NBA Live 18’in ise ilk fragmanı gösterildi ve demo sürümünün Ağustos’ta çıkacağı açıklandı.

Ücretsiz EA/Origin Access

EA ve Origin Access, Xbox One ve PC kullanıcıları için bir hafta süreyle ücretsiz olarak denenebilecek. PS4 kullanıcıları ise birkaç adet oyuna ücretsiz olarak erişim sağlayabilecek.

Önceki İçerikUncharted: The Lost Legacy Türkçe Dublaj İle Geliyor!
Sonraki İçerikE3 2017: Microsoft konferansından tüm gelişmeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz