E3 2017: Microsoft konferansından tüm gelişmeler

Microsoft'un E3 2017 konferansı yeni konsolu Xbox One X'in etrafında gelişti ve bu platforma özel oyunlar duyuruldu.

Microsoft, E3 2017’de düzenlediği basın konferansında kod adı Project Scorpio olan yeni konsolu Xbox One X’i resmen tanıttı. Şirketin kendi deyimine göre “dünyanın en güçlü konsolu” olan Xbox One X’in etrafında gelişen konferansta bu platforma özel oyunlar tanıtıldı. İşte Microsoft’un E3 2017 konferansından satır başları:

Xbox One X (ilk adıyla Project Scorpio)

Konferansın başında yeni konsolu Xbox One X’i resmen duyuran Microsoft, bu konsolun teknik özelliklerini, fiyatını, çıkış tarihini ve konsola özel oyunları da gösterdi. Şu ana kadarki en küçük Microsoft konsolu olan Xbox One X, çoğu oyunu 4K/60 fps düzeyinde çalıştırabilecek. Microsoft’un kendi deyimine göre “dünyanın en güçlü konsolu” Xbox One X, 500 dolar satış fiyatına sahip olacak ve 7 Kasım’da piyasaya sürülecek. Bunula birlikte orijinal Xbox oyunlarının Xbox One konsollarına Geriye Uyumluluk programı ile geleceği de açıklandı.

Anthem

EA’in basın konferansında ilk teaser’ı gösterilen Anthem, Microsoft’un E3 konferansında ilk oynanış videosuyla resmen tanıtıldı. 4 kişiye kadar co-op desteği sunan bilim-kurgu türündeki Anthem, büyük beğeni topladı. Yapımcılığını BioWare’in yaptığı oyun Xbox One, PlayStation 4 ve PC için 2018’de çıkacak.

Assassin’s Creed Origins

Ubisoft’un yeni Assassin’s Creed oyunu Origins de Microsoft’un konferansında kendine yer buldu. Mısır’da geçen yapım, ilk Assassin’leri konu alıyor. 27 Ekim’de çıkacak olan yapım Xbox One X’te 4K oynanış kalitesi sunacak.

Black Desert Online

PC platformunda yer alan popüler MMORPG oyun Black Desert Online, Xbox One X’in çıkışına özel Xbox One konsollarına geliyor. 2018’in başlarında çıkacak.

Crackdown 3

Microsoft, E3 konferansında Crackdown 3’ün oynanış videosunu gösterdi ve çıkış tarihini açıkladı. Oyun Xbox One X ile aynı tarihte, 7 Kasım’da çıkacak.

Forza Motorsport 7

Forza Motorsport serinin yeni oyunu Microsoft’un E3 konferansında tanıtılan başka bir yapımdı. 4K/60FPS düzeyinde çalışacağı söylenen oyun için bir de oynanış videosu yayınlandı. 3 Ekim’de PC ve Xbox One’a, 7 Kasım’da ise Xbox One X’e geliyor.

Life is Strange: Before the Storm

Yeni Life is Strange resmen duyuruldu ve çıkış tarihi de açıklandı. 31 Ağutos’ta ilk bölümüyle PC, PlayStation 4 ve Xbox One konsollarına geliyor.

Metro: Exodus

Metro 2033 ve Metro: Last Light oyunlarının devamı olan yeni bir Metro oyunu oyunu duyuruldu. Metro: Exodus için aynı zamanda muhteşem bir oynanış videosu gösterildi. Oyun 2018’de Xbox One konsolları ile PC ve PlayStation 4 için çıkacak.

Player Unknown’s Battlegrounds

Popüper PC oyunlarından Player Unknown’s Battlegrounds’ın bu yıl içinde Xbox One’a geleceği açıklandı.

Sea of Thieves

2018’e ertelendiği açıklanan Sea of Thieves için yeni bir oynanış videosu gösterildi.

State of Decay 2

State of Decay’in ikinci oyunu Microsoft’un E3 konferansında tanıtıldı. 2018’in ilkbaharında çıkacak olan yapım Xbox One konsollarına ve PC’ye özel olarak geliyor.

Önceki İçerikE3 2017: EA Play konferansındaki tüm gelişmeler
Sonraki İçerikE3 2017: Bethesda konferansından tüm gelişmeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz