Uncharted: The Lost Legacy Türkçe Dublaj İle Geliyor!

Sony ve Naughty Dog işbirliği ile PlayStation 3’den bu yana süregelen efsanevi oyun serisi Uncharted‘ın üçüncü oyunundan itibaren Türkçe dublaj desteği gelmiş; sonraki nesil ise PlayStation 4’e çıkartılan, ilk üç oyunu bir arada toplayan Uncharted Collection ile önceki iki oyun da dublajlanarak seri tamamen Türkçe hale getirilmişti.

Serinin son oyunu Uncharted 4 de aynı şekilde başarılı bir dublaj desteği ile oyuncuların beğenisine dunulmuştu. Ancak sonradan gelen Horizon: Zero Dawn gibi bazı exclusive oyunlarda Türkçe dublaj desteği göremeyen oyuncular biraz hayal kırıklığı yaşamışlardı. Yakın bir dönemde çıkacak olan indirilebilir içerik Uncharted 4: The Lost Legacy  duyurulduğundan beri oyuncular bu içeriğin Türkçe dublaj içerip içermediği konusunda merak içiersindelerdi.

Edindiğimiz bilgiye göre endişe edecek bir durum olmadığı ortaya çıktı. Avrupa’da 23 Ağustos tarihinde çıkacak olan Uncharted 4: The Lost Legacy Türkçe dublaj desteğiyle oyunserverlerle buluşacak.

Önceki İçerikTekken 7 PC İnceleme
Sonraki İçerikE3 2017: EA Play konferansındaki tüm gelişmeler
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz