Don’t Starve: Giant Edition, PS Vita’ya geliyor

Don’t Starve: Giant Edition, 2 Eylül’de PS Vita’ya geliyor.

PlayStation Blog üzerinden yayınlanan habere göre, Dont Starve: Giant Edition – Klei Entertainment’in korku ve hayatta kalma temalı oyunu, Reing of Giants genişleme paketi ile birlikte – 2 Eylül tarihinde PS Vita’ya geliyor.

Giant Edition, 14.99 dolar değerinde olacak ve PlayStation 4 sürümü ile cross-buy uyumlu olacak.Yani PlayStation 4 üzerinden oyuna sahip olanlar, PS Vita sürümü için ekstra bir ücret ödemeden oyuna sahip olabilecekler.Ancak, Klei Entertainment, Don’t Starve: Giant Edition’un PS Vita sürümünün optimizasyonu üzerinde baştan kodlama yapıyor.PlayStation 4 ve PS Vita sürümleri arasında dosya kayıt işlemi henüz mümkün değil.Ayrıca iki sürüm arasındaki cross-play sistemi de aktif değil.

Don’t Starve: Giant Edition’un PS Vita sürümü iki yeni oynanabilir karakter, yeni canlı ve yaratıkları ile daha büyük bir dünya ve tabii ki de yeni kayıt slotları içeriyor.

Dont’ Starve ilk olarak Linux, Mac ve PC için Nisan 2013’de piyasa çıkmıştı.Ardından PlayStation 4 için ise geçtiğimiz Ocak ayında çıkış yaptı.

 

Önceki İçerikAssassin’s Creed Unity’nin “Rift” modundan video sızdırıldı
Sonraki İçerikWargaming.net Ligi Dördüncü Avrupa Sezonu Altın Seri Finalleri Duyuruldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz