Divinty: Original Sin 2 Düşmanımız Olarak Oynama Fırsatı Sunuyor

Senin yüzüne n'olmuş ?

Fantastik ve eğlenceli dünyası ile öne çıkan Divinity: Original Sin 2, tam sürüme geçişine az zaman kala oyuna eklenecek olan yeni bir ırk duyurdu.

Bu ırk aslında oyunda halihazırda bulunan insan, elf, cüce ve kertenkele ırklarının kozmetik değişikliğe uğratılmış hali. Öte yandan bu kozmetik değişikliği oyunun kurallarını tam anlamıyla baş aşağı çeviriyor.

Undead isimli bu yeni ırka mensup bir karakter oluşturacak olursanız karakterinizle zehirli bulutların içerisinde özgürce dolaşabilirsiniz hatta bu sırada canınız bile yenilenir. Öte yandan bu ayrıcalık canlılar için iyileştirme özelliğine sahip iksir ve yeteneklerin size hasar olarak geri dönmesine sebep oluyor. Özetle, yaşayan bir ölü olacaksınız.

İçinizde merhamet dolu bir kalp taşıyor olsanız da dışarıdan bakıldığında silah taşıyan bir iskeletten farkınız olmadığı için oyundaki ”canlılar” sizden kaçmaya çalışacak.

Artık kapıların veya sandıkların kilitlerini açabilmek için tüccarlarla pazarlık etmenize veya köşe bucak kilit açıcı nesneler aramanıza gerek yok çünkü iskelet vücudunuzun işaret parmağı bu işin kolaylıkla üstesinden gelebiliyor.

Her ne kadar farklılıklarıyla dikkat çekiyor olsa da oyundaki diğer ırklar gibi bu yeni ırkın da kendine özgü bir senaryosu olacak. Aynı zamanda karakter özelleştirme aşamasında insanların deri rengini değiştiriyormuş gibi kemik renginizi değiştirebilirsiniz, belirli saç ve sakal seçenekleri arasında tercih yapabilirsiniz hatta dişlerinizi mücevherlerle bile kaplatabilirsiniz.

Bağımsız oyun geliştiricisi olan Larian Studios tarafından yayımlanmış olan aşağıdaki videoda yeni ırka dair detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Collector’s Edition paketinin de tanıtımının yapıldığı videoda aynı zamanda kickstarter projesine destek verenlere de teşekkür ediliyor.

Böyle eğlenceli ve samimi bir oyunun yapımcılarından da böyle sıcak ve içten bir ortam beklenirdi.

Henüz erken erişim aşamasında olan Divinity: Original Sin 2, olumsuz eleştiri yağmuruna tutulmuş olsa da bu yeni haber yayımlandığından beri son derece olumlu eleştiriler alıyor.

Fantastik Rol Yapma Oyunu türünün başarılı örneklerinden olan ilk oyunun devamı niteliğindeki Divinity: Original Sin 2; 14 Eylül 2017 tarihinde PC, Playstation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

Önceki İçerikAtari 2600 Yeniden Diriliyor
Sonraki İçerikKnack 2 inceleme
Video oyun ve çizgi roman bağımlısı, yarı zamanlı edebiyat okuru. Boş vakitlerinde evden dışarı çıkar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz