Death Stranding’in çıkış tarihi listelendi

Yine Walmart Kanada.

Death Stranding PS4 çıkış tarihi sızdırılmış olabilir.

Hideo Kojima‘nın PlayStation 4‘e özel olarak geliştirdiği Death Stranding‘in çıkış tarihi Walmart Kanada’da listelendi.

E3 2018 öncesi duyurusu gerçekleşmemiş oyunları listelemesi ile gündem konusu olan Walmart’ın Kanada internet sitesi şimdi de Death Stranding’in çıkış tarihini sızdırmış olabilir. Firmanın internet sitesindeki bilgiye göre, PS4 oyunu Death Stranding 30 Haziran 2019’da çıkış yapabilir, zira ön siparişlerin bu tarihte gönderileceği belirtiliyor.

Death Stranding’in çıkış tarihi ortaya çıkmış olabilir

Bundan birkaç gün önce de Sony Brezilya’dan e-posta ile bilgi aldığını iddia eden bir internet sitesi Death Stranding, Dreams ve Ghost of Tsushima‘nın çıkış tarihlerinin önümüzdeki hafta düzenlenecek olan The Game Awards 2018‘de duyurulacağını öne sürmüştü. Walmart Kanada’nın da E3’te olduğu gibi ödül töreni öncesi benzer bir listeleme yapması zamanlama açısından manidar denebilir.

SÖYLENTİ: Death Stranding ve Ghost of Tsushima’nın çıkış tarihi TGA’de açıklanacak

The Game Awards 2018, 7 Aralık’ta TSİ 04:30’da başlayacak. Törende “Yılın Oyunu” başta olmak üzere pek çok kategoride ödül dağıtılacak. Bunun dışında 10 yeni oyun duyurusu yer alacak ve daha önceden duyurulmuş oyunlar hakkında da yeni bilgiler ve görüntüler sunulacak. Canlı olarak YouTube, Mixer, Facebook, PSN, Xbox Live ve Steam TV’den izlenebilecek.

The Game Awards 2018 adayları açıklandı, oylama başladı

Önceki İçerikPlayStation Plus Aralık 2018 oyunları duyuruldu
Sonraki İçerikPlayStation Store Aralık indirimleri ile yeni oyunlarda fırsatlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz