Death Stranding için şu ana kadar birkaç fragman yayınlansa da hepsi “oyun motorundan alınma sinematik” videolardı. Oyunun oynanışına dair henüz herhangi bir şey görmedik. Görünüşe göre, oyunun yönetmeni Hideo Kojima, böyle olmasını istiyor.

BBC Newsbeat‘e röportaj veren Hideo Kojima, Konami‘den ayrıldıktan sonra kurduğu bağımsız stüdyosu Kojima Productions‘ın yeni oyun projesi Death Stranding hakkında bazı detaylar paylaştı.

Verdiği röportajda, “Bu oyunun, insanların kolayca giriş yapabileceği ve alışabileceği bir yapım olmasını istiyoruz. Fakat, birkaç saat oynadıktan sonra aslında bazı şeylerin farklı olduğunu görmelerini de istiyoruz.” diyen Kojima, “Daha önceden oynadıkları hiçbir şeye benzemeyecek.” ifadesini kullandı.

Tecrübeli oyun yapımcısı ve Metal Gear serisinin yaratıcısı Hideo Kojima, röportajının devamında ise, “Varlıkları, fikirleri yeniden kullanan ya da sürekli olarak devam projeleri geliştiren bir stüdyo olmak istemiyoruz. Birisi ne zaman oyunumuzu oynarsa, her seferinde yeni bir tecrübe kazanmasını istiyoruz.” dedi.

Kojima’nın yeni stüdyosu Kojima Productions, Sony ile anlaşma sağlayarak PlayStation 4’e özel Death Stranding adlı yeni bir oyun projesi üzerinde çalışıyor.

Death Stranding ile ilgili şu ana kadar yaşanan tüm gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerikOverwatch’un oyuncu sayısı açıklandı
Sonraki İçerikPlayStation VR Worlds – İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz