Dava edilen ARK: Survival Evolved’ın yapımcısı şimdiden 40 milyon dolar ödeyecek

Dava edilen Studio Wildcard'ın 40 milyon dolar ödediği ve bu paranın davacının istediği miktarın sadece yüzde 7'si kadar olduğu ortaya çıktı.

Şimdiden 40 milyon dolar ödeyecek olan ARK: Survival Evolved‘ın yapımcısı, böylece davacı tarafın istediği paranın yüzde 7’sinden daha azını ödemiş olacak.

ARK: Survival Evoled’ın yapımcı firması Studio WildcardTrendy Entertainment tarafından dava edildiği geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı. Trendy’nin dava açma sebebi ise, eski çalışanı Jeremy Stieglitz‘in henüz kontratı bitmeden Studio Wildcard’a geçmesi ve “ticari sırları” bu şirketle paylaştığı iddiasıydı.

Wildcard’ın yardımcı kurucularından biri olan ve aynı zamanda Jeremy’nin eşi Susan Stieglitz ise, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile Trendy’nin 600 milyon dolarlık bir dava açtığını söyledi. Susan ve Jeremy arasındaki mesajlaşma görüntülerine göre ise, dava 40 milyon dolarlık ödeme ile tamamlandı.

Davanın gidişatının ARK: Survival Evolved’ın geleceğini nasıl etkileyeceği ise henüz netleşmiş değil. Oyunun tam sürüme bu yılın sonlarına doğru Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için geçmesi planlanıyordu.

Önceki İçerikMicrosoft’tan sonra Ubisoft da E3 2016’ya katılım sağlayacağını açıkladı
Sonraki İçerikMart ayı konsol satışları açıklandı, Sony bir kez daha Microsoft’u geçti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz