Dark Souls’un direktörü, ‘hiç hasar almadan oyunu bitiren’ oyuncu hakkında konuştu

"Bu sadece dikkatlice hazırlanmış bir söylentiden ibaret."

Geçen ay, bir oyuncunun Twitch üzerinden yayın yaparak ilk Dark Souls oyununu hasar almadan bitirmesinin ardından serinin direktörü Hidetaka Miyazaki, bu konuda açıklamalarda bulundu.

Wired UK‘e verdiği bir röportajda bu konuya değinerek buna inanmadığını ifade etti ve “dikkatlice hazırlanmış bir iddia” yorumunda bulundu. Miyazaki, ayrıca bu durumun gerçekten “inanılmaz” bir başarı olabileceğini söyleyerek, bunun mümkün olabileceği konusunda açık verdi.

Söz konusu durumun gerçek olup olmadığı konusunda bahsi geçen video geçmiş yayınlar arşivinde bulunuyor. Miyazaki ise, Dark Souls hayranlarının yaratıcılığını takdir etti.

Daha önceden de Dark Souls’u Guitar Hero veya Rock Band kontrolörü ile bitirenler olmuş, en önemlisi ise Twitch üzerinden gönderilen bazı komutlar ile oyunu bitirmeyi başaranlar bile çıkmıştı.

Serinin en yeni oyunu Dark Souls III, şu anda Japonya‘da çıkış yapmış durumda. Ancak Batı bölgeleri için 12 Nisan‘da piyasaya sürülecek. Fakat Batı bölgelerindeki oyuncular, PlayStation Network veya Xbox Live üzerinden Japonya hesabı açıp bu oyunu oynayabilirler. Aynı zamanda, ilk Dark Souls oyunu Xbox One için geriye uyumluluk özelliği barındıracak.

Önceki İçerikUbisoft, Güneydoğu Asya’da yeni bir stüdyo açtı
Sonraki İçerikValve, Avustralya yasalarını çiğnediği gerekçesiyle suçlu bulundu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz