Dark Souls 3’ü şu andan itibaren oynayabilirsiniz!

Henüz çıkışına iki hafta kadar bir süre olan Dark Souls III'ü oynama fırsatınız bulunuyor ancak oyun henüz 'tamamlanmamış' bir durumda.

Henüz çıkışına iki hafta kadar bir süre olan Dark Souls III‘ü oynama fırsatınız bulunuyor ancak oyun henüz ‘tamamlanmamış’ bir durumda.

From Software‘in başarılı RYO serisi Dark Souls‘un üçüncü oyunu Dark Souls III, 12 Nisan’da Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için resmi olarak çıkış yapacak. Fakat oyun şimdiden Japonya‘da oynanabilir durumda.

Batı bölgeleri için henüz resmi olarak aktif olmasa da oyuncular Dark Souls III’ü, çıkışından önce Xbox Live ve PlayStation Network üzerindeki Japonya hesapları ile oynayabilirler. Her ne kadar oyunun Japon sürümüne erişim sağlayacak olsalar bile Xbox One sahipleri oyunu İngilizce olarak da oynayabilecek.

Sorun şu ki, oyunun bu erken oynanabilir versiyonu, teknik olarak tamamlanmamış durumda ve bazı sorunlar barındırıyor.

Bandai Namco‘nun Polygon‘a yaptığı açıklamaya göre, Dark Souls III’ün ilk gün yaması, 12 Nisan’da oyunun çıkışıyla beraber yayınlanacak. Bu yama, oyundaki birçok hatayı giderip oyunu optimize edecek. Bu nedenle, şu anda oyuna erken erişim sağlayan kişilerin ciddi performans sorunları ve birçok hatayla karşılaşması oldukça normal.

Önceki İçerikBeşiktaş Oyunhizmetleri Yarı Finalde!
Sonraki İçerikNisan ayının ücretsiz Xbox oyunları belli oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz