Daha fazla Mortal Kombat X karakteri ortaya çıktı!

Yeni ekran görüntüleri ile birlikte daha fazla Mortal Kombat X karakteri ortaya çıktı. Sızdırılan listedeki Mortal Kombat X karakterleri bir bir tutuyor. İşte çıkışı yaklaşan Mortal Kombat X için belli olan diğer karakterler.

Çıkışına bir ay gibi bir süre kalan Mortal Kombat X için daha fazla karakter sızdırıldı. Yeni ekran görüntüleri ile daha fazla Mortal Kombat X karakteri ortaya çıktı.

Yeni ekran görüntüleri ile daha fazla Mortal Kombat X karakteri belli olmuş oldu ve bunlardan biri silahşör Erron Black. Erron Black, daha önceden iddia edilen karakter listesinden biri ve oyunda oynanabilir olacak.

Erron Black - Mortal Kombat X karakteri
Erron Black – Mortal Kombat X karakteri

Erron Black’e ek olarak, diğer ekran görüntüleri ile birlikte daha fazla Mortal Kombat X karakteri oynanabilir olacak. Erron Black dışında iki yeni karakter ise Bakara ve Shinnok. Bu iki karakterde Erron gibi oynanabilir olacak ve daha önceden iddia edilen karakterlerden.

baraka-mortal-kombat-x-baslattusu
Baraka – Mortal Kombat X karakteri

 

Diğer bir Mortal Kombat X haberi ise NetherRealm’in Friday the 13th’s Jason Voorhees’in DLC olarak yayınlanacağını duyurması oldu. Aynı zamanda öncesinde iddia edilen bazı karakterlerde doğrulanmıştı; Mileena, Johnny Cage ve Sonya Blade, Mortal Kombat X’te oynanabilir olacak.

İddia edilen Mortal Kombat X karakterleri listesine ulaşmak için tıklayınız.

Mortal Kombat X, 14 nisan tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Kısa bir süre öncesine kadar Xbox 360 ve PlayStation 3 için de çıkış tarihleri aynıydı fakat eski nesil konsol sürümleri ertelendi ve önümüzdeki yaz aylarında çıkış yapacak.

Önceki İçerikMetal Gear Solid 5: The Phantom Pain PC çıkış tarihi açıklandı
Sonraki İçerik12 GB’lık Nvidia GTX Titan X’in fiyatı ne kadar?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz