12 GB’lık Nvidia GTX Titan X’in fiyatı ne kadar?

“12 GB’lık Nvidia GTX Titan X’in fiyatı ne kadar?” dersiniz. İşte 12 GB’lık Nvidia GTX Titan X’in fiyatı ve bazı özellikleri:

Nvidia’nın yeni nesil ekran kartı Nvidia GTX Titan X’in fiyatı ve bazı özellikleri açıklandı. 12 GB’lık bu yeni nesil ekran kartının fiyatı 999 dolar olacak 18 Mart’ta satışa sunulacak. Bu fiyat ile 549 dolar değerindeki GTX 980’i geçen GTX Titan X, orijinal GTX Titan ile aynı fiyatta kaldı.

Fiyatının yanı sıra özellikleri hakkında da bilgi verilen GTX Titan X, Nvidia tarafından 12 GB VRAM ile geliyor. GTX 980’den farklı olarak 384-bit bellek arayüzü ve 336,5 GB/sn işlem kapasitesi ile yüzde 50 daha fazla veri hızı sunuyor. Ayrıca Nvidia’nın GM200 çekirdeğini kullandığı ilk ekran kartı olma özelliği bulunuyor ve 8 milyar transistör taşıyor.

GM 200, altı adet Grafik İşleme Küme’sinden oluşuyor ve bunların her biri dört adet Çoklu İşlemci Birimleri ile her SMM (Çoklu İşlemci Birimleri) blok’unda 128 çekirdek bulunuyor. Ayrıca  Nvidia, minimum 600W güç kaynağı kullanımını tavsiye ediyor.

Önceki İçerikDaha fazla Mortal Kombat X karakteri ortaya çıktı!
Sonraki İçerikHounds Künye Videosu Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz