Cyberpunk 2077’nin yapım sürecinde yeni gelişme!

CD Projekt Red'in sıradaki oyunu Cyberpunk 2077'nin yapımında çalışanların sayısı, The Witcher 3'ünkini geçti.

CD Projekt Red‘in sıradaki oyunu Cyberpunk 2077‘nin yapımında çalışanların sayısı, The Witcher 3‘ünkini geçti.

Geliştirici stüdyodan Jose Texiera, bu yılın başlarında bir açıklama yaparak stüdyonun hala Cyberpunk 2077 için hazırlık aşamasında olduğunu belirtmiş, 2013 yılında duyurulan Cybepunk 2077’ye olan odağın The Witcher 3’ün geliştirme sürecinde sona gelinmesiyle beraber arttığını söylemişti.

CD Projekt Red genişliyor: İkinci stüdyo için yeni çalışanlar aranıyor!

The Witcher 3 ile uğraşan ekibin yavaş yavaş Cyberpunk 2077’ye kaydırılmasıyla beraber Cyberpunk 2077’nin yapımında çalışan personel sayısı da The Witcher 3’ünkini geçti ve stüdyonun şu ana kadarki en büyük rakamına ulaştı. Yani, CD Projekt Red tarihinin en büyük yapımı Cyberpunk 2077 olacak diyebiliriz.

Yapımcı stüdyonun son açıklamasında, “Cyberpunk 2077’nin geliştirilmesinde artık daha fazla geliştirici bir arada çalışıyor. Hatta, The Witcher 3’ün en yoğun dönemindeki sayıdan bile daha fazla.” ifadesi yer alıyor.

CD Projekt Red’in başkanı Cyberpunk 2077 hakkında konuştu

Bununla birlikte CD Projekt Red hala Cyberpunk 2077’nin detayları hakkında konuşmaktan kaçınıyor. Oyunda co-op desteğinin yer alıp almayacağı veya oyunun hangi dönemde çıkacağı gibi soruların yanıtları hala verilmiş değil. Bunun dışında, Cyberpunk 2077’nin resmi Facebook sayfasında Nisan 2014’ten bu yana herhangi bir hareketlilik yaşanmazken, oyunun 2013’te duyurulmasından bu yana da Cyberpunk 2077’nin Twitter hesabı sessizliğini korumaya devam ediyor.

Cyberpunk 2077 hakkında şu ana kadar yaşanan tüm gelişmelere ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 için yapımcı arıyor!

Önceki İçerikBTK’nın AKK’ya yönelik yeni düzenlemesi beklendiği gibi olmadı
Sonraki İçerikVainglory Topluluk Buluşması İstanbul’da Gerçekleşti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz